Scroll Top
Kattegat Silo, Silovej 8, 9900 Frederikshavn

‍‍‍6m² FlexKontor – fleksibelt kontor – MAGASINET – fleksible betingelser

‍‍‍6m² FlexKontor – fleksibelt kontor – MAGASINET – fleksible betingelser

Silovej 8, 9900 Frederikshavn, Danmark
 • Property lot_size 6
 • Property total_rooms 1
1.499 krFra: 249 kr. pr. dag. All Inclusive

Del dette lejemål

Kopier

Eller del via

Information

 • Lot size, m²: 6
 • Tilføjet: Tilføjet for 12 måneder siden
 • Bygning: Kattegat Silo
 • Etage: 1A - MAGASINET Kontorhotel
 • Type: , , ,
 • Lokale nr.: flexkontor 01
 • Status:
 • Antal rum: 1
 • Antal etager: 1
 • Opsigelsesperiode: 1 måneds opsigelse
 • Depositum: 0,- kr.
 • Lejeudgift: Lejepris pr. måned:

  1.499,00

 • Kategori:

Beskrivelse

 • Beskrivelse:
  FULDT MØBLERET FLEKSIBELT KONTOR TIL LEJE PÅ DAGSBASIS ELLER MÅNEDSBASIS

  Er du på jagt efter et fleksibelt kontorlejemål? FlexKontor i MAGASINET Kontorhotel i Kattegat Silo er til dig eller virksomheden, der har brug for kontorplads i en dag, en uge eller længere tid. FlexKontor-pladserne udlejes med alt inkluderet såsom højhastighedsinternet, kontormøbler, printer og forbrug. Den fleksible kontorplads fås til lejepriser fra 249 kr. pr. dag.

  Vores Flex Kontor-pladser giver dig mulighed for at få et skrivebord i et åbent storrumskontor eller et delt kontor. Med MAGASINET Flex Kontor får du et abonnement, hvor du enten benytter arbejdspladsen i én dag eller ubegrænset i en måned.

  Med andre ord tilbyder vi hos FME dig et ergonomiske møbleret kontor til leje i den tidsperiode, du behøver. Alt du skal gøre er at dukke op og påbegynde dit arbejde.

  Satellitkontorer kan være vejen til en blød udvidelse af virksomheden

  De fleste virksomheder har ofte et ønske om at vokse, og nogle gange kræver det, at man fysisk etablerer sig et andet sted. For din branche kræver det måske en fysisk tilstedeværelse, før man kan udvide virksomheden.
  En udvidelse med et satellitkontor kan være dyr, fordi man skal have etableret den nye afdeling med nye bygninger, tilkobling og opsætning af internet, printer, kontormøbler og den slags, før man klar til at bemande den nye afdeling med medarbejdere.
  Fordi det kan være så dyrt at etablere et nyt kontor, kan det afholde nogle virksomheder fra at etablere nye afdelinger. I Kattegat Silo tilbyder vi virksomheder en simpel og fleksibel løsning, når I skal etablere kontor. FlexKontor i MAGASINET Kontorhotel er den ideelle løsning med en fleksibel kontrakt, der løbende kan tilpasses til din virksomhed. Med et FlexKontor får I mulighed for at teste en udvidelse i en periode, uden at I skal lave en større investering med køb af bygning og øvrige etableringsomkostninger.

  Lej en fleksibel FlexKontor kontorplads

  Denne type ’blød’ udvidelse af virksomheden kan hurtigt og enkelt iværksættes med FlexKontor i vores kontorfællesskab – MAGASINET Kontorhotel. Det er mere og mere almindeligt, at virksomheder etablerer nye afdelinger i et kontorfællesskab for at have en tilstedeværelse i et bestemt område og tæt på specifikke brancher.
  I Kattegat Siloen kan din virksomhed blive nærmeste nabo til en af Danmarks mest progressive havne – Frederikshavn Havn – med en maritim branche i vækst. Samtidig kommer I tæt på Recycling City som for alvor en realitet i Frederikshavn, hvor der spås store muligheder for genanvendelse af materialer fra blandt andet platforme.
  Erhvervsdirektør i Frederikshavn Kommune Niels Bay Christensen udtaler følgende om Recycling City: ” – Recycling City vil skabe vækst og nye arbejdspladser til såvel Frederikshavn som hele Region Nordjylland. Vi har den bedste mulighed for virkelig at få en styrkeposition i Europa. Recycling er en kæmpe erhvervsøkonomi, der nok repræsenterer det største potentielle vækstområde, vi har i Frederikshavn Kommune”.

   

  KONTOR FOR EN DAG (ELLER MERE) I UNIKKE OMGIVELSER

  Vores FlexKontor kontorplads er ideel for mange forskellige erhvervsdrivende og arbejdende, uanset om det gælder den nye iværksætter, der har behov for et start up kontor eller pendleren, der ønsker et kontor for en dag, flere dage om ugen eller på månedsbasis.

  Lej en kontorplads hos os enten som start up kontor eller et såkaldt work-away kontor, hvorefter du kun behøver at koncentrere dig om arbejdet. Vi tager hånd om arbejds- og mødefaciliteterne, hvorfor du får de bedste betingelser for et godt arbejdsmiljø med en kontorplads hos os.

  Vi sætter en dyd i at tilbyde erhvervslivet helt unikke kontorpladser midt i Frederikshavns historiske havnemiljø. Et inspirerende arbejdsmiljø afføder nye forbedrede ideer, derfor har vi sammensat en række tilbud til dig, der gør arbejdsdagen bedre og mere overskuelig som lejer. Vores mange faciliteter, når du booker en møbleret kontorplads hos os, er opstillet nedenfor

  FlexKontor tilbyder følgende:

  • Adgang til fuldt møbleret arbejdsplads (hæve-/sænke-bord, stol)
  • Alt forbrug inkluderet, herunder rengøring, el, vand, varme m.m.
  • Fri internetadgang via WiFi
  • Fri adgang til printer/kopimaskine inkl. papirforbrug
  • Adgang til Café- og lounge-område
  • Adgang til møbleret tagterrasse med udsigt over havnen og Kattegat
  • 10-50% rabat på booking af møde- og konferencelokaler i Kattegat Silo
  • Adgang til Kattegat Siloens kantine på 9. etage med mulighed for tilkøb af frokostordning
  • Mulighed for tilkøb af fitnessmedlemskab i FitClub på etage 3A (Kun ved månedsleje)
  • Mulighed for tilkøb af kaffe/the-ordning

  I Kattegat Siloen tilbyder vi erhvervslivet kontorlejemål og faciliteter, der danner grobund for skabertrang og idérigdom. Omgivelser, der giver næring til initiativ og innovation og fungerer som katalysator for bæredygtig og langsigtet udvikling.

  Frederikshavn Maritime Erhvervspark udlejer lokaler og bygninger til erhvervsformål. Vi har over 50.000 m² bygninger og andre værftsfaciliteter på det tidligere Danyard-område på havnen i Frederikshavn – fordelt på Kattegat siloen og Dokøen.

  Vores bygninger, lokaler og faciliteter er meget forskelligartede, og derfor kan vi dække stort set ethvert behov: fra kontor-, konference- og undervisningsfaciliteter til værksted, produktion og lagervirksomhed.

  MartinPedersen_FME_kontakt
  Martin Pedersen
  Administrerende direktør
  Joan Pedersen
  Joan Pedersen
  Regnskabschef
  249,-
  Pr. dag
  ultimativ fleksibilitet
  Møbleret arbejdsplads
  Alt forbrug inkluderet
  Fri internet / WiFi
  Fri print og kopi
  Café- og loungeområde
  Op 50% rabat på booking af møde- og konferencelokaler
  Adgang til Kattegat Siloens kantine på 9. etage.
  Mulighed for tilkøb af frokostordning.
  Mulighed for tilkøb af kaffe/the-ordning
  Gratis parkering foran Siloen.
  Ladeløsning til elbiler.
  Kontorhotel

  Services til vores lejere!

  Vi tilbyder en række unikke services, fællesfaciliteter, såsom fitnesscenter, frokostkantine på toppen af Siloen, bemandet reception og fri adgang til 7 møde- og konferencelokaler med plads til op til 120 deltagere. Vores eksklusive fællesarealer, faciliteter og ejendomsservice bidrager til at din virksomhed altid fremstår professionel og kompetent.

  MØDELOKALER

  Som lejer har du fri adgang til Kattegat Siloens 7 møde- og konferencelokaler. Alle mødelokaler bookes online. Det er muligt at tilkøbe forplejning.

  GRATIS PARKERING

  Det er frit for alle lejere og gæster at bruge gæsteparkeringspladser ved Kattegat Siloen. Det er desuden muligt at leje parkeringsplads med firmaskilt.

  FROKOSTKANTINE

  Alle lejere kan benytte frokostkantinen på 9. etage i Kattegat Siloen. Alle hverdage serverer Holmbergs Køkken buffet med varm eller kold ret, salat og pålæg.

  LAGERHOTEL

  Er du på jagt efter lagerplads i tilknytning til dit kontor? Så finder du nu en smart løsning i Kattegat Siloen. Vores FlexLager er ideelt til virksomheder med et begrænset lagerbehov.

  FITNESSCENTER

  Lejere i Kattegat Silo og på DOKØEN kan træne i Fit Club Kattegat Silo. Et medlemskab giver fri adgang til fitness- og vægttræningssalen alle dage fra kl. 5-22.

  LADELØSNING

  Oplad din elbil foran Kattegat Siloen. AmpGo har opstillet 3 stk. 22 kW ladestandere, der let kan betjenes via en App. AmpGo tilbyder firmaaftaler til alle lejere.

Beliggenhed

Share this property

Kopier

Eller del via

Søg lejemål

Reset password

Enter your email address and we will send you a link to change your password.