Kattegat Silo, Silovej 8, 9900 Frederikshavn

Alle ledige lokaler

  • Filtrér søgning

Alle ledige erhvervslejemål i Kattegat Silo og på DOKØEN

‍‍‍6m² FlexKontor – Fleksibelt kontor – Fleksible betingelser
‍‍‍6m² FlexKontor – Fleksibelt kontor – Fleksible betingelser

(flexkontor 01) Kontor udlejes på dagsbasis. 6 m² fuldt møbleret fleksibel kontorplads – FlexKontor – i MAGASINET Kontorhotel, Kattegat Silo

‍10m² KATTEGAT SILO – MAGASINET – Open Office
‍10m² KATTEGAT SILO – MAGASINET – Open Office

(lokale nr. 1A-O1) Dejligt lyst lejemål på 10 kvm beliggende i MAGASINET Kontorhotel på etage 1A i Kattegat Siloen i Frederikshavn. Lejemålet er en all inclusive kontorhotel-plads til iværksætteren.

‍10m² KATTEGAT SILO – KATTEGAT Kontorhotel – Open Office
‍10m² KATTEGAT SILO – KATTEGAT Kontorhotel – Open Office

Dejligt lyst lejemål på 10 kvm beliggende i KATTEGAT Kontorhotel på 2. etage i Kattegat Siloen i Frederikshavn. Lejemålet er en all inclusive kontorhotel-plads til iværksætteren.

‍‍10m² KATTEGAT SILO – MAGASINET – Open Office
‍‍10m² KATTEGAT SILO – MAGASINET – Open Office

(lokale nr. 1A-O10) Dejligt lyst lejemål på 10 kvm beliggende i MAGASINET Kontorhotel på etage 1A i Kattegat Siloen i Frederikshavn. Lejemålet er en all inclusive kontorhotel-plads til iværksætteren.

‍‍‍10m² KATTEGAT SILO – MAGASINET – Open Office
‍‍‍10m² KATTEGAT SILO – MAGASINET – Open Office

(lokale nr. 1A-O11) Dejligt lyst lejemål på 10 kvm beliggende i MAGASINET Kontorhotel på etage 1A i Kattegat Siloen i Frederikshavn. Lejemålet er en all inclusive kontorhotel-plads til iværksætteren.

‍‍‍‍10m² KATTEGAT SILO – MAGASINET – Open Office
‍‍‍‍10m² KATTEGAT SILO – MAGASINET – Open Office

(lokale nr. 1A-O5) Dejligt lyst lejemål på 10 kvm beliggende i MAGASINET Kontorhotel på etage 1A i Kattegat Siloen i Frederikshavn. Lejemålet er en all inclusive kontorhotel-plads til iværksætteren.

månedens ledige lejemål

Vi er specialister i kontorlejemål i Frederikshavn

Kontorlokaler til leje i Kattegat Silo og på DOKØEN i Frederikshavn

Her på siden finder du alle ledige kontorlokaler til leje i Kattegat Silo og på DOKØEN i Frederikshavn. Vores velholdte og velindrettede kontorlejemål fås i forskellige størrelser op til 1.000 m². Til alle lejere tilbyder vi eksklusive fællesfaciliteter og services, fx frokostkantine på 9. sal som drives af Selskabsrestaurant Himmelhav i Siloen, veludstyret fitnesscenter på 3. sal med udsigt over havnen og Kattegat, bemandet reception og fri adgang til 8 møde- & konferencelokaler med plads til op til 150 mødedeltagere. Vores flotte fællesarealer og ejendomsservice gør at virksomhed altid fremstår professionel.

På DOKØEN har vi kontor til leje på 20 m² til 500 m². Vi tilbyder også på DOKØEN en række fællesfaciliteter for vores lejere, såsom frokostkantine, 2 mødelokaler, parkering, ejendomsservice og mulighed for medlemskab i fitnesscentret i Kattegat Silo. Se ledige lokaler her.

 

Udlejning af lagerlokaler og produktionsfaciliteter på DOKØEN i Frederikshavn

Vi udlejer også lagerlokaler og produktionsfaciliteter på DOKØEN. Vores lagerlokaler varierer i størrelse fra 20 m² til 2.000 m². De store lagerlokaler kan opdeles efter behov og i flere af lejemålene, er der direkte adgang til kontorlokaler.

Kontorhotel – All Inclusive kontorpladser i Kattegat Silo

Vores mest populære og fleksible erhvervslejemål er kontorpladserne på vores kontorhotel. Når du lejer en plads på vores kontor hotel er alt inkluderet i lejeprisen: arbejdsplads med hæve-sænke-bord, ergonomisk korrekt kontorstol, reoler som kan aflåses, hurtigt internet, printer og kopimaskine, forbrug og rengøring, parkering og ubegrænset adgang til møde- og konferencelokaler.
Kontorhotellet er det foretrukne kontorlejemål iværksættere, nystartede virksomheder eller mindre firmaer, som ønsker et kontor med fleksible lejebetingelser. Du betaler en fast månedlig leje, og så er alt det basale basale i den månedlige leje. Alle kontor hotel lejemål kan opsiges med 1 måneds varsel.

Kontakt os hvis du vil vide mere om vores kontorlejemål.

Flexkontor – udlejning af All Inclusive kontorplads på dagsbasis

Skal I starte ny afdeling, satellitkontor eller er du iværksætter eller start-up virksomhed, så er vores FlexKontor kontorlokaler lige noget for dig. Prøv et FlexKontor kontor til leje enten som et start-up kontor, afdelingskontor eller et såkaldt work-away kontor – fra KUN: 249 kr. pr. dag.
Vores FlexKontor kontorplads udbydes som kontor til leje på fleksible betingelser både på dagsbasis eller månedbasis. Se hvad der er inkluderet i Flexkontor leje.