Kattegat Silo, Silovej 8, 9900 Frederikshavn

Book konferencelokale

Spørgsmål? Kontakt Dorthe Steen Mygind
Telefon: 24 67 80 99
E-mail: dsm@fme.dk
8
MØDELOKALER
2-150
PERSONER
400+
årlige møder
book møde-/konferencelokale i kattegat silo

Som lejer i Kattegat Siloen kan du nu selv booke møde- og konferencelokaler i Kattegat Siloen samt bestille forplejning til møderne. Du kan også ændre eller annullere de møder, du selv har reserveret. Bookingsystemet laver automatisk en pause på en halv time mellem møder i samme lokale. Booking, ændring eller annullering kan ske indtil to dage før mødet. Har du brug for at booke et møde med kortere varsel, så kontakt venligst Dorthe Steen Mygind.

Generelt vedr. booking og brug af møde- og konferencelokalerne

Der tages forbehold for prisstigninger på forplejning m.v., og fakturering vil ske efter de priser, som er gældende den dag, mødet afholdes. Lokalerne skal efterlades i samme stand og med samme bordopstilling som ved mødets start. FME kan (mod betaling) være behjælpelig med ændring af bordopstilling. Dette skal i givet fald aftales på forhånd.

Ved afholdelse af møder uden for tidsrummet 8.00-16.00 på hverdage skal der benyttes et gæstenøglekort, som afhentes hos FME. Gæstekortet afleveres til FME første hverdag efter mødet eller lægges i FME’s rum i postskabet i mellemgangen ved foyeren. Hvis du har reserveret et mødelokale, som du alligevel ikke får brug for, så husk at annullere det så hurtigt som muligt.

Har du spørgsmål til bookingsystemet, er du meget velkommen til at kontakte Dorthe Steen Mygind på mobil: 24 67 80 99 eller mail: dsm@fme.dk.

KONTAKT OS
Spørgsmål? Kontakt Dorthe Steen Mygind
Telefon: 24 67 80 99
E-mail: dsm@fme.dk