Scroll Top
Kattegat Silo, Silovej 8, 9900 Frederikshavn

Kontorlokaler

Ledige kontorlokaler i Kattegat Silo og på Dokøen
  • Filtrér søgning

Alle ledige kontorlokaler i Kattegat Silo og på DOKØEN

‍‍‍6m² FlexKontor – Fleksibelt kontor – Fleksible betingelser
‍‍‍6m² FlexKontor – Fleksibelt kontor – Fleksible betingelser

(flexkontor 01) Kontor udlejes på dagsbasis. 6 m² fuldt møbleret fleksibel kontorplads – FlexKontor – i MAGASINET Kontorhotel, Kattegat Silo

‍10m² KATTEGAT SILO – MAGASINET – Open Office
‍10m² KATTEGAT SILO – MAGASINET – Open Office

(lokale nr. 1A-O1) Dejligt lyst lejemål på 10 kvm beliggende i MAGASINET Kontorhotel på etage 1A i Kattegat Siloen i Frederikshavn. Lejemålet er en all inclusive kontorhotel-plads til iværksætteren.

‍10m² KATTEGAT SILO – KATTEGAT Kontorhotel – Open Office
‍10m² KATTEGAT SILO – KATTEGAT Kontorhotel – Open Office

Dejligt lyst lejemål på 10 kvm beliggende i KATTEGAT Kontorhotel på 2. etage i Kattegat Siloen i Frederikshavn. Lejemålet er en all inclusive kontorhotel-plads til iværksætteren.

‍‍10m² KATTEGAT SILO – MAGASINET – Open Office
‍‍10m² KATTEGAT SILO – MAGASINET – Open Office

(lokale nr. 1A-O10) Dejligt lyst lejemål på 10 kvm beliggende i MAGASINET Kontorhotel på etage 1A i Kattegat Siloen i Frederikshavn. Lejemålet er en all inclusive kontorhotel-plads til iværksætteren.

‍‍‍10m² KATTEGAT SILO – MAGASINET – Open Office
‍‍‍10m² KATTEGAT SILO – MAGASINET – Open Office

(lokale nr. 1A-O11) Dejligt lyst lejemål på 10 kvm beliggende i MAGASINET Kontorhotel på etage 1A i Kattegat Siloen i Frederikshavn. Lejemålet er en all inclusive kontorhotel-plads til iværksætteren.

‍‍‍‍10m² KATTEGAT SILO – MAGASINET – Open Office
‍‍‍‍10m² KATTEGAT SILO – MAGASINET – Open Office

(lokale nr. 1A-O5) Dejligt lyst lejemål på 10 kvm beliggende i MAGASINET Kontorhotel på etage 1A i Kattegat Siloen i Frederikshavn. Lejemålet er en all inclusive kontorhotel-plads til iværksætteren.

lEDIGE ERHVERVSLEJEMÅL
KONTORLOKALER

Frederikshavn Maritime Erhvervspark udlejer lokaler og bygninger til erhvervsformål. Vi har over 50.000 m2 bygninger og andre værftsfaciliteter på det tidligere Danyard-område på havnen i Frederikshavn – fordelt på Kattegat siloen og Dokøen.

Vores bygninger, lokaler og faciliteter er meget forskelligartede, og derfor kan vi dække stort set ethvert behov: fra kontor-, konference- og undervisningsfaciliteter til værksted, produktion og lagervirksomhed.

Størrelsen varierer fra 20 til 2.000 m2.

Vi tilbyder følgende services til vores lejere:

  • Møde- og konferencefaciliteter med plads til 2-150 personer.
  • Frokostkantine med panoramaudsigt og frokostordning.
  • Gratis parkering ved Kattegat Siloen.
  • Mulighed for medlemskab i Siloens fitnesscenter – FIT Club
  • FME tilbyder ErhvervsService-aftale: Bogholderi, Fakturering etc.
  • Bemandet reception i stueetagen

Frederikshavn Maritime Erhvervspark administrerer og udlejer kontorer i Kattegat Silo og på DOKØEN, Havnepladsen i Frederikshavn. Kontorlokalerne varierer i størrelse fra 20 til 1000 kvm. Vi tilbyder en række unikke services for vores lejere, såsom frokostkantine på 9. etage i Kattegat Silo, bemandet reception, fitnesscenter på 3. etage i Kattegat Silo med enestående udsigt udover Frederikshavn Havn og Kattegat, fri adgang til 8 møde- og konference-lokaler med mulighed for bestilling af forplejning. Vi tilbyder desuden FME ErhvervsService, hvor vi kan assistere med Bogholderi, Regnskab & budget, Fakturering, Lønadministration, myndighedskontakt etc.

Vores ejendomsserviceteknikere vedligeholder bygningerne og yder teknisk assistance til lejerne.

… Jeg kan godt li’ stemningen HOS FME. Det er en pulserende arbejdsplads og er for mig en inspirationskilde.

Hvorfor skal du vælge at leje kontorlokaler hos FME?

Som en af Nordjyllands førende udlejere af kontorlejemål og andre erhvervslokaler som fx lagerlokaler, produktionslokaler og møde- og konferencelokaler, har vi hos Frederikshavn Maritime Erhvervspark A/S (FME) mange års erfaring med udlejning af kontor og kontorlokaler i Frederikshavn.

Vi har altid ledige kontorlokaler til leje, lager lokaler, produktionslokaler og andre erhvervslokaler på to centrale adresser i Frederikshavn. Vores placering centralt på havnen i Frederikshavn gør os til maritime virksomheders foretrukne samarbejdspartner, når din virksomhed up- eller down-scaler lokaler og faciliteter. Se alle ledige kontorlokaler herover.

Vores lejere kommer fra vidt forskellige brancher og fra hele Frederikshavn Kommune og flere andre steder i Danmark. Leder du og din virksomhed efter et kontor til leje, lagerlokale til leje, produktionslokaler Så tilbyder vi kontorlokaler til leje til etablerede virksomheder eller iværksætter kontor til innovative iværksættere og nyetablerede virksomheder i et professionelt set-up med fællesfaciliteter og services som tilpasses din virksomhed.

Vi tilbyder en række ydelser, der gør jeres lejemål til et moderne, professionelt drevet kontor. Og så lige lidt til. Vi tilpasser gerne vores ydelser og vores kontorlokaler, så de passer til jeres behov.

Erhvervslokaler til alle formål

Vores kontorlokaler til leje og lagerlokaler varierer i størrelse og dækker dermed de flestes ønsker og behov. Hvilket kontor passer til dine ønsker og behov?

Satelitkontor til distance-arbejde hvor din virksomhed kan komme tæt på kunder og samarbejdspartnere i Frederikshavn Kommune. Beliggenheden på Frederikshavn Havn gør vores kontorlejemål i Kattegat Silo eller på DOKØEN ekstra attraktivt for maritime virksomheder.

Work-away kontor. Tilbyd dine medarbejdere et alternativ til hjemmearbejdspladsen. Lej et kontorlokale på kontorhotellet eller en Open Office arbejdsplads enten på dagsbasis (FlexKontor) eller på månedsbasis. Gældende for disse løsninger er at alt det basale er inkluderet i huslejen.

Ud-af-huset hjemmearbejdsplads. Er du træt af at sidde på hjemmekontoret, så tilbyder vi en møbleret arbejdsplads på dagsbasis eller All Inclusive kontor leje i vores kontorhoteller. Bliv en del af fællesskabet i MAGASINET Kontorhotel på 1. etage i Siloen eller Kattegat Kontorhotel på 2. etage.

Kontorhotel plads. Vores mest fleksible kontorlokaler til leje er kontorerne i MAGASINET Kontorhotel og Kattegat Kontorhotel. Den månedlige husleje starter fra kun 1.000 kr. pr. måned – og vi har valgt at inkludere alle basale ydelser i huslejen. Læs mere om kontorhotellerne her …

Kontor til leje. Vi udlejer kontorer i forskellige størrelser fra 20 m² til 1.000 m². Vi tilbyder fleksible vilkår for flere kontorer af denne type. Vi hjælper gerne med at formidle kontakt til vores samarbejdspartner som tilbyder udlejning af kontormøbler i høj kvalitet og til en fornuftig pris.

Kontordomicil. Er til virksomheden som har behov for mere plads fordelt på mange kvadratmeter, flere kontorlokaler og eventuelt egne mødelokaler, egen reception, eget køkken og kantine. Vi tilbyder alle lejere fri adgang til møde- og konferencelokaler og frokostkantine som drives af Holmbergs Køkken.

De fleste af vores kontorlokaler har enestående udsigt over både by, havn og hav.

Erhvervslejemålene i Kattegat Silo og på DOKØEN i Frederikshavn lever op til den moderne lejers høje krav til moderne kontorlokaler til leje, lagerlokaler og produktionslokaler.

Vil du høre mere om ledige kontorlokaler?

Kontakt Martin Pedersen på telefon: 30 70 46 99 eller mail: mrp@fme.dk – og få et uforpligtende tilbud på lager, produktionslokale eller kontor til leje i Frederikshavn.