Scroll Top
Kattegat Silo, Silovej 8, 9900 Frederikshavn

Kontorhotel

Kontorplads med All Inclusive
FLEKSIBLE KONTORLEJEMÅL
all inclusive på kontorhotellerne

Kontorhotellet er perfekt for nystartede virksomheder, som ønsker at prøve, om vingerne kan bære, uden at sætte alt på spil. Som lejer hos Kattegat Kontorhotel betaler du en fast månedlig leje. I den månedlige leje er alt inkluderet lige fra det helt basale som:

All inclusive services:
 • Arbejdsplads med skrivebord (højdejusterbart), stol og 2 reoler
 • Internet (fiber) og trådløst netværk
 • Farveprinter/kopimaskine med papir
 • Fri adgang til møde- og konferencelokaler
 • Lounge/cafémiljø/tekøkken
 • Firmaskilt
 • Fri Parkering
 • El, vand og varme
 • Rengøring
 • Udsigt over Frederikshavn havn/by
 • Frokostordning til rimelige penge i kantinen på 9. etage
fleksible
lejemål
MAGASINET & KATTEGAT KONTORHOTEL
MAGASINET
KONTORHOTEL

Bliv en del af et innovativt kontormiljø, med andre dynamiske lejere i MAGASINET Kontorhotel på etage 1A i Kattegat Silo. 1100 m² nyindrettet, unikt kontorlandskab med både enkeltmandskontorer og Open Office kontorpladser. Hele tanken bag MAGASINET er ”Rum til udvikling”. Udvikling af din virksomhed og dit netværk.

Kattegat Siloen ligger centralt på Frederikshavn Havn – tæt på hele den martime branche i Frederikshavn

KATTEGAT
KONTORHOTEL

Kontorhotellets mange fællesfaciliteter og serviceydelser bidrager til, at virksomhederne her altid fremstår kompetente og professionelle – uanset størrelse og forretningsomfang. De velindrettede mødelokaler står til fri afbenyttelse til møder med kunder og samarbejdspartnere. Som lejer hos FME bliver en del af et fællesskab. I kraft af de andre lejere, får man “kolleger”, sparringspartnere, mentorer og på sigt sikkert også samarbejdspartnere og kunder. Lejerne indgår desuden i et stærkt, værdifuldt og inspirerende netværk af iværksættere og virksomhedsejere, der understøtter de nye virksomheders levedygtighed.

flexkontor
lejemål på dags- eller månedsbasis

Fuldt møbleret kontorplads til leje på dagsbasis eller månedsbasis og på FLEKSIBLE VILKÅR i MAGASINET Kontorhotel, Kattegat Silo.
FlexKontor i Kattegat Silo er til dig eller virksomheden, der har brug en kontorplads i en dag, en uge eller længere tid. Kontorerne udlejes med alt inkluderet – højhastigheds internet, kontormøbler, printer og forbrug – du skal bare dukke op og begynde at arbejde.

KATTEGAT SILO & DOKØEN
LEDIGE LEJEMÅL
‍‍‍6m² FlexKontor – Fleksibelt kontor – Fleksible betingelser
‍‍‍6m² FlexKontor – Fleksibelt kontor – Fleksible betingelser

(flexkontor 01) Kontor udlejes på dagsbasis. 6 m² fuldt møbleret fleksibel kontorplads – FlexKontor – i MAGASINET Kontorhotel, Kattegat Silo

‍10m² KATTEGAT SILO – MAGASINET – Open Office
‍10m² KATTEGAT SILO – MAGASINET – Open Office

(lokale nr. 1A-O1) Dejligt lyst lejemål på 10 kvm beliggende i MAGASINET Kontorhotel på etage 1A i Kattegat Siloen i Frederikshavn. Lejemålet er en all inclusive kontorhotel-plads til iværksætteren.

‍‍10m² KATTEGAT SILO – MAGASINET – Open Office
‍‍10m² KATTEGAT SILO – MAGASINET – Open Office

(lokale nr. 1A-O10) Dejligt lyst lejemål på 10 kvm beliggende i MAGASINET Kontorhotel på etage 1A i Kattegat Siloen i Frederikshavn. Lejemålet er en all inclusive kontorhotel-plads til iværksætteren.

‍‍‍10m² KATTEGAT SILO – MAGASINET – Open Office
‍‍‍10m² KATTEGAT SILO – MAGASINET – Open Office

(lokale nr. 1A-O11) Dejligt lyst lejemål på 10 kvm beliggende i MAGASINET Kontorhotel på etage 1A i Kattegat Siloen i Frederikshavn. Lejemålet er en all inclusive kontorhotel-plads til iværksætteren.

‍‍‍‍10m² KATTEGAT SILO – MAGASINET – Open Office
‍‍‍‍10m² KATTEGAT SILO – MAGASINET – Open Office

(lokale nr. 1A-O5) Dejligt lyst lejemål på 10 kvm beliggende i MAGASINET Kontorhotel på etage 1A i Kattegat Siloen i Frederikshavn. Lejemålet er en all inclusive kontorhotel-plads til iværksætteren.

Kontorfællesskab

Hos FME tilbyder vi rum til udvikling, derfor kan du med fordel leje dig ind i vores kontorhotel til en fast månedlig leje. I vores kontorbygning sparer du et ejendomskøb til fordel for kontor leje, uden du går på kompromis med omgivelserne. 

Ejer du en nystartet virksomhed, er vores kontorhotel oplagt for dig, eftersom vores kontorlejemål er mindre risikabelt fremfor køb af kontorplads. Derudover sætter vi en dyd i at danne rammen for professionelle og inspirerende kontorpladser i vores kontorhotel, hvor der er rig mulighed for nye ideer og tiltag.

Vores kontorbygning indbyder til udvikling indenfor eget firma, lyse mødelokaler og mulighed for et nyt netværk på tværs af bygningens kontorpladser. Lejer du dig ind i vores kontorfællesskab, får du alle basale faciliteter med såsom arbejdsplads med skrivebord, stol og to reoler, rengøring, mulighed for tilkøb af kantineordning med lokal kogekunst og ikke mindst en kontorplads midt i Frederikshavns historiske havnemiljø. 

Kontorlokaler til leje på dagsbasis

Har du brug for en kontorplads få dage om ugen, i enkelte uger eller længere tid kan du med fordel leje dig ind i vores FlexKontor kontorpladser. Vi tilbyder fleksible muligheder for dig, og alt, du skal gøre, er at dukke op og begynde arbejdet i vores kontorer med alt nødvendigt udstyr inkluderet.

Vi har mange forskellige kontorpladser, der kan udlejes i vores kontor hotel, derfor kan du med fordel tage kontakt til os.