Kattegat Silo, Silovej 8, 9900 Frederikshavn

KATTEGAT Kontorhotel

KATTEGAT KONTORHOTEL - Kontorer med All Inclusive
fleksible
lejemål
KATTEGAT KONTORHOTEL
KATTEGAT
KONTORHOTEL

Kontorhotellets mange fællesfaciliteter og serviceydelser bidrager til, at virksomhederne her altid fremstår kompetente og professionelle – uanset størrelse og forretningsomfang. De velindrettede mødelokaler står til fri afbenyttelse til møder med kunder og samarbejdspartnere. Som lejer hos FME bliver en del af et fællesskab. I kraft af de andre lejere, får man “kolleger”, sparringspartnere, mentorer og på sigt sikkert også samarbejdspartnere og kunder. Lejerne indgår desuden i et stærkt, værdifuldt og inspirerende netværk af iværksættere og virksomhedsejere, der understøtter de nye virksomheders levedygtighed.

FLEKSIBLE KONTORLEJEMÅL
all inclusive I KATTEGAT kontorhotel

Kontorhotellet er perfekt for nystartede virksomheder, som ønsker at prøve, om vingerne kan bære, uden at sætte alt på spil. Som lejer hos Kattegat Kontorhotel betaler du en fast månedlig leje. I den månedlige leje er alt inkluderet lige fra det helt basale som:

 • Arbejdsplads med skrivebord (højdejusterbart), stol og 2 reoler
 • Internet (fiber) og trådløst netværk
 • Farveprinter/kopimaskine med papir
 • Fri adgang til møde- og konferencelokaler
 • Lounge/cafémiljø/tekøkken
 • Firmaskilt
 • Fri Parkering
 • El, vand og varme
 • Rengøring
 • Udsigt over Frederikshavn havn/by
 • Frokostordning til rimelige penge i Himmelhavs kantine
 • Medlemskab i Fit Club – Siloens fitnesscenter
KATTEGAT KONTORHOTEL – KATTEGAT SILO
LEDIGE LEJEMÅL i KATTEGAT kontorhotel
‍10m² KATTEGAT SILO – KATTEGAT Kontorhotel – Open Office
‍10m² KATTEGAT SILO – KATTEGAT Kontorhotel – Open Office

Dejligt lyst lejemål på 10 kvm beliggende i KATTEGAT Kontorhotel på 2. etage i Kattegat Siloen i Frederikshavn. Lejemålet er en all inclusive kontorhotel-plads til iværksætteren.

‍16m² KATTEGAT SILO – KATTEGAT Kontorhotel
‍16m² KATTEGAT SILO – KATTEGAT Kontorhotel

(lokale nr. 2-01B) Dejligt lyst kontor på 16 m² beliggende på 2. etage i KATTEGAT Kontorhotel i Kattegat Siloen, Silovej 8, 9900 Frederikshavn. Lejemålet er en all inclusive kontorhotel-plads til iværksætteren.

‍‍‍‍‍16m² KATTEGAT SILO – KATTEGAT Kontorhotel
‍‍‍‍‍16m² KATTEGAT SILO – KATTEGAT Kontorhotel

(lokale nr. 4-11E) Dejligt lyst kontor på 16 m² beliggende på 4. etage i KATTEGAT Kontorhotel i Kattegat Siloen, Silovej 8, 9900 Frederikshavn. Lejemålet er en all inclusive kontorhotel-plads til iværksætteren.

‍‍22m² KATTEGAT SILO – KATTEGAT Kontorhotel
‍‍22m² KATTEGAT SILO – KATTEGAT Kontorhotel

(lokale nr. 2-11D) Dejligt lyst kontor på 22 m² beliggende på 2. etage i KATTEGAT Kontorhotel i Kattegat Siloen, Silovej 8, 9900 Frederikshavn. Lejemålet er en all inclusive kontorhotel-plads til iværksætteren.

‍‍55m² KATTEGAT SILO – KATTEGAT Kontorhotel
‍‍55m² KATTEGAT SILO – KATTEGAT Kontorhotel

Dejligt lyst lejemål på 55 m² beliggende på 2. etage i KATTEGAT Kontorhotel i Kattegat Siloen, Silovej 8, 9900 Frederikshavn. Lejemålet er en all inclusive kontorhotel-plads til iværksætteren.

‍84m² KATTEGAT SILO – KATTEGAT Kontorhotel
‍84m² KATTEGAT SILO – KATTEGAT Kontorhotel

(lokale nr. 2-10) Kontor til leje med 3 arbejdspladser på 84 m² beliggende på 2. etage i KATTEGAT Kontorhotel i Kattegat Siloen, Silovej 8, 9900 Frederikshavn. Lejemålet er et All Inclusive kontorhotel-lejemål til virksomheden der ønsker fleksibilitet.

kig indenfor i KATTEGAT KONTORHOTEL