MENU KANTINE
I kantinen serveres der hver dag buffet med en varm eller kold ret, salat og pålæg samt brød. Desuden er der frisk frugt og koldt vand med og uden brus.
uge 10
Mandag 6/3
Forårsruller med nudelsalat
Tirsdag 7/3
Hjemmelavede tærter
Onsdag 8/3
Mexicansk-inspireret lasagne
Torsdag 9/3
Butter Chicken med ris
Fredag 10/3
Flæskesteg-sandwich med rødkål
uge 11
Mandag 13/3
Grøntsags-frikadeller med råkostsalat
Tirsdag 14/3
Paprika kylling med ris
Onsdag 15/3
Tender Pork med ristede kartofler
Torsdag 16/3
Millionbøf med kartoffelmos
Fredag 17/3
Braiseret dyreskank med champignon og ris
uge 12
Mandag 20/3
Barbecue kylling med coleslaw
Tirsdag 21/3
Thaikylling med ris og grøntsager
Onsdag 22/3
Pitabrød med tilbehør
Torsdag 23/3
Blomkålssuppe
Fredag 24/3
Lammegryde med ristede kartofler
uge 13
I uge 13, fra mandag
den 27. marts til fredag den 31. marts, kan du se frem til en uge, hvor Ditte laver velsmagende og bæredygtige reste-retter
FROKOSTBESTILLINGER i kattegat silo
Prisen er 60 kr. inkl. moms (lejers egne medarbejdere). Og det vil blive faktureret til hvert firma den 1. i måneden. Bestil senest fredag kl. 12 for den kommende uge.
Vi håber I vil benytte jer af vores tilbud.
Har I spørgsmål kan de rettes til koordinator Dorthe Steen Mygind på telefon: 24 67 80 99 – eller mail: dsm@fme.dk
Vi følger naturligvis myndighedernes COVID-19-retningslinier.
FROKOSTBESTILLINGER på dokøen
Frokostordning på DOKØEN leveres af Holmbergs Køkken.
Bestilling sendes på mail til Mads Holmberg på mail: mads@holmbergskokken.dk
Bestil senest fredag kl. 12 for den kommende uge.
Frokost faktureres til hvert firma den 1. i måneden.
Har I spørgsmål kan de rettes til Mads Holmberg: 42 57 68 57 – eller mail: mads@holmbergskokken.dk