
MENU KANTINE
I kantinen serveres der hver dag buffet med en varm eller kold ret, salat og pålæg samt brød. Desuden er der frisk frugt og koldt vand med og uden brus.
uge 5
Mandag d. 27/1
Millionbøf med kartoffelmos
Tirsdag d. 28/1
Pestokylling med bagte rodfrugter
Onsdag d. 29/1
Herregårdsbøf med stegte kartofler, ærter og bearnaisesauce
Torsdag d. 30/1
Boller i karry med ris
Fredag d. 31/1
Hvad kokken finder på (for at mindske madspild :))
uge 6
Mandag d. 3/2
Stegte kyllingelår med kartofler og sur/sød sovs
Tirsdag d. 4/2
Hakkebøffer i paprikasovs med kartofler
Onsdag d. 5/2
Kalvefrikasse med kartoffelmos
Torsdag d. 6/2
Crispy kyllingeburger med salsa
Fredag d. 7/2
Hvad kokken finder på (for at mindske madspild :))
uge 7
Mandag d. 10/2
Karrygryde med gris, ananas og ris
Tirsdag d. 11/2
Mørbrad a la creme med kartofler
Onsdag d. 12/2
Græsk moussaka
Torsdag d. 13/2
Koteletter i fad med ris
Fredag d. 14/2
Hvad kokken finder på (for at mindske madspild :))
uge 8
Menuen simrer
FROKOSTBESTILLINGER i kattegat silo
Prisen er 60 kr. inkl. moms (lejers egne medarbejdere). Gæster koster 90 kr. inkl. moms. Og det vil blive faktureret til hvert firma den 1. i måneden. Bestil senest fredag kl. 12 for den kommende uge.
Vi håber I vil benytte jer af vores tilbud.
Har I spørgsmål kan de rettes til Alina Holmberg Jørgensen, Holmbergs Køkken på telefon: 42 80 79 57 – eller mail: Bestilling@holmbergskokken.dk
FROKOSTBESTILLINGER på dokøen
Frokostordning på DOKØEN leveres af Holmbergs Køkken.
Bestilling sendes på mail til Mads Holmberg på mail: mads@holmbergskokken.dk
Bestil senest fredag kl. 12 for den kommende uge.
Frokost faktureres til hvert firma den 1. i måneden.
Har I spørgsmål kan de rettes til Mads Holmberg: 42 57 68 57 – eller mail: mads@holmbergskokken.dk