![](https://fme.dk/wp-content/uploads/2023/04/Alina_Holmberg_Joergensen_Holmbergs-Koekken.jpg)
MENU KANTINE
I kantinen serveres der hver dag buffet med en varm eller kold ret, salat og pålæg samt brød. Desuden er der frisk frugt og koldt vand med og uden brus.
uge 26
Mandag d. 24/6
Svinekam med kartofler og estragonsauce
Tirsdag d. 25/6
Bagt hvid fisk med pesto
Onsdag d. 26/6
Flæskestegsburger
Torsdag d. 27/6
Karbonader med bearnaise
Fredag d. 28/6
Hvad kokken finder på (for at mindske madspild :))
uge 27
Mandag d. 1/7
Frikadeller med knust kartoffelsalat
Tirsdag d. 2/7
Kyllingelasagne
Onsdag d. 3/7
Herregårdsbøf med bearnaise
Torsdag d. 4/7
Kyllingelår med paprikasovs og ris
Fredag d. 5/7
Hvad kokken finder på (for at mindske madspild :))
uge 28
Mandag d. 8/7
Kylling i mango og kokos
Tirsdag d. 9/7
Jægergryde med ris
Onsdag d. 10/7
Dampet fisk med urter
Torsdag d. 11/7
Burgerparty
Fredag d. 12/7
Hvad kokken finder på (for at mindske madspild :))
uge 29-31
Ferielukket
FROKOSTBESTILLINGER i kattegat silo
Prisen er 60 kr. inkl. moms (lejers egne medarbejdere). Gæster koster 90 kr. inkl. moms. Og det vil blive faktureret til hvert firma den 1. i måneden. Bestil senest fredag kl. 12 for den kommende uge.
Vi håber I vil benytte jer af vores tilbud.
Har I spørgsmål kan de rettes til Alina Holmberg Jørgensen, Holmbergs Køkken på telefon: 42 80 79 57 – eller mail: Bestilling@holmbergskokken.dk
FROKOSTBESTILLINGER på dokøen
Frokostordning på DOKØEN leveres af Holmbergs Køkken.
Bestilling sendes på mail til Mads Holmberg på mail: mads@holmbergskokken.dk
Bestil senest fredag kl. 12 for den kommende uge.
Frokost faktureres til hvert firma den 1. i måneden.
Har I spørgsmål kan de rettes til Mads Holmberg: 42 57 68 57 – eller mail: mads@holmbergskokken.dk