Scroll Top
Kattegat Silo, Silovej 8, 9900 Frederikshavn

‍‍‍6m² FlexKontor – Fleksibelt kontor – Fleksible betingelser

Fra: 249 kr. pr. dag. 1.499 kr. pr. måned. - All inclusive
BELIGGENHED
Silovej 8, etage 1A
9900 Frederikshavn
Type
Kontorlejemål
(flexkontor)
STØRRELSE
6 m²
lejepris
Lejepriser:
1 dag: 250 kr./dag
1 måned: 1.499 kr./måned
PLANTEGNING
Fleksible lejebetingelser:
 • Ingen depositum
 • Kontorplads til leje på dagsbasis

FULDT MØBLERET FLEKSIBELT KONTOR TIL LEJE PÅ DAGSBASIS ELLER MÅNEDSBASIS

Er du på jagt efter et fleksibelt kontorlejemål? FlexKontor i MAGASINET Kontorhotel i Kattegat Silo er til dig eller virksomheden, der har brug for kontorplads i en dag, en uge eller længere tid. FlexKontor-pladserne udlejes med alt inkluderet såsom højhastighedsinternet, kontormøbler, printer og forbrug. Den fleksible kontorplads fås til lejepriser fra 249 kr. pr. dag.

Vores Flex Kontor-pladser giver dig mulighed for at få et skrivebord i et åbent storrumskontor eller et delt kontor. Med MAGASINET Flex Kontor får du et abonnement, hvor du enten benytter arbejdspladsen i én dag eller ubegrænset i en måned.

Med andre ord tilbyder vi hos FME dig et ergonomiske møbleret kontor til leje i den tidsperiode, du behøver. Alt du skal gøre er at dukke op og påbegynde dit arbejde.

Satellitkontorer kan være vejen til en blød udvidelse af virksomheden

De fleste virksomheder har ofte et ønske om at vokse, og nogle gange kræver det, at man fysisk etablerer sig et andet sted. For din branche kræver det måske en fysisk tilstedeværelse, før man kan udvide virksomheden.
En udvidelse med et satellitkontor kan være dyr, fordi man skal have etableret den nye afdeling med nye bygninger, tilkobling og opsætning af internet, printer, kontormøbler og den slags, før man klar til at bemande den nye afdeling med medarbejdere.
Fordi det kan være så dyrt at etablere et nyt kontor, kan det afholde nogle virksomheder fra at etablere nye afdelinger. I Kattegat Silo tilbyder vi virksomheder en simpel og fleksibel løsning, når I skal etablere kontor. FlexKontor i MAGASINET Kontorhotel er den ideelle løsning med en fleksibel kontrakt, der løbende kan tilpasses til din virksomhed. Med et FlexKontor får I mulighed for at teste en udvidelse i en periode, uden at I skal lave en større investering med køb af bygning og øvrige etableringsomkostninger.

Lej en fleksibel FlexKontor kontorplads

Denne type ’blød’ udvidelse af virksomheden kan hurtigt og enkelt iværksættes med FlexKontor i vores kontorfællesskab – MAGASINET Kontorhotel. Det er mere og mere almindeligt, at virksomheder etablerer nye afdelinger i et kontorfællesskab for at have en tilstedeværelse i et bestemt område og tæt på specifikke brancher.
I Kattegat Siloen kan din virksomhed blive nærmeste nabo til en af Danmarks mest progressive havne – Frederikshavn Havn – med en maritim branche i vækst. Samtidig kommer I tæt på Recycling City som for alvor en realitet i Frederikshavn, hvor der spås store muligheder for genanvendelse af materialer fra blandt andet platforme.
Erhvervsdirektør i Frederikshavn Kommune Niels Bay Christensen udtaler følgende om Recycling City: ” – Recycling City vil skabe vækst og nye arbejdspladser til såvel Frederikshavn som hele Region Nordjylland. Vi har den bedste mulighed for virkelig at få en styrkeposition i Europa. Recycling er en kæmpe erhvervsøkonomi, der nok repræsenterer det største potentielle vækstområde, vi har i Frederikshavn Kommune”.

 

FlexKontor priser:

Antal dage Lejepris
1 dag 249 kr./dag
1 måned 1.499 kr./måned

 

Kontor for en dag (eller mere) i unikke omgivelser

Vores FlexKontor kontorplads er ideel for mange forskellige erhvervsdrivende og arbejdende, uanset om det gælder den nye iværksætter, der har behov for et start up kontor eller pendleren, der ønsker et kontor for en dag, flere dage om ugen eller på månedsbasis.

Lej en kontorplads hos os enten som start up kontor eller et såkaldt work-away kontor, hvorefter du kun behøver at koncentrere dig om arbejdet. Vi tager hånd om arbejds- og mødefaciliteterne, hvorfor du får de bedste betingelser for et godt arbejdsmiljø med en kontorplads hos os.

Vi sætter en dyd i at tilbyde erhvervslivet helt unikke kontorpladser midt i Frederikshavns historiske havnemiljø. Et inspirerende arbejdsmiljø afføder nye forbedrede ideer, derfor har vi sammensat en række tilbud til dig, der gør arbejdsdagen bedre og mere overskuelig som lejer. Vores mange faciliteter, når du booker en møbleret kontorplads hos os, er opstillet nedenfor

FlexKontor tilbyder følgende:

 • Adgang til fuldt møbleret arbejdsplads (hæve-/sænke-bord, stol)
 • Alt forbrug inkluderet, herunder rengøring, el, vand, varme m.m.
 • Fri internetadgang via WiFi
 • Fri adgang til printer/kopimaskine inkl. papirforbrug
 • Adgang til Café- og lounge-område
 • Adgang til møbleret tagterrasse med udsigt over havnen og Kattegat
 • 10-50% rabat på booking af møde- og konferencelokaler i Kattegat Silo
 • Adgang til Kattegat Siloens kantine på 9. etage med mulighed for tilkøb af frokostordning
 • Mulighed for tilkøb af fitnessmedlemskab i FitClub på etage 3A (Kun ved månedsleje)
 • Mulighed for tilkøb af kaffe/the-ordning

I Kattegat Siloen tilbyder vi erhvervslivet kontorlejemål og faciliteter, der danner grobund for skabertrang og idérigdom. Omgivelser, der giver næring til initiativ og innovation og fungerer som katalysator for bæredygtig og langsigtet udvikling.

Frederikshavn Maritime Erhvervspark udlejer lokaler og bygninger til erhvervsformål. Vi har over 50.000 m² bygninger og andre værftsfaciliteter på det tidligere Danyard-område på havnen i Frederikshavn – fordelt på Kattegat siloen og Dokøen.

Vores bygninger, lokaler og faciliteter er meget forskelligartede, og derfor kan vi dække stort set ethvert behov: fra kontor-, konference- og undervisningsfaciliteter til værksted, produktion og lagervirksomhed.

 • 10-50% rabat på leje af møde- og konferencelokaler i Kattegat Silo.
 • Frokostkantine med panoramaudsigt.
 • Gratis parkering og gæsteparkering
 • Lej privat parkeringsplads med firmaskilt.
 • Mulighed for tilkøb af fitness-medlemskab
 • Mulighed for leje af kontormøbler
 • Mulighed for tilkøb af FME Erhvervsservice
 • Mulighed for tilkøb af Frokostordning
 • Bemandet reception i stueetagen.
 • Bliv en del af et netværk af innovative virksomheder
 • Central placering med nem adgang fra E45
 • Tæt på færgehavn, busstation og banegård
MartinPedersen_FME_kontakt
Martin Pedersen
Administrerende direktør

ekstra services til vores lejere

FIT CLUB FITNESS

Fitness for lejere i Kattegat Silo og på DOKØEN – 175 kr./md.

Frokostordning

Lejer + medarbejdere: 60,- pr. person pr. dag. Gæster: 90,- pr. person

møde- og konferencelokaler

Fri adgang til alle møde- og konferencelokaler i Kattegat Silo.

rum til udvikling
Vi tilbyder erhvervslivet rammer og faciliteter, der danner grobund for skabertrang og idérigdom
central placering
Kort afstand til E45, færgehavn, banegård, busstation og Frederikshavn midtby
lyse lokaler
Perfekt kontorlejemål til iværksætteren der ønsker et fleksibelt lejemål centralt placeret i Frederikshavn
LEJEVILKÅR

Depositum: Ingen
Opsigelse: Ingen
Øvrige lejevilkår: Klik her

ØVRIGE LEDIGE LEJEMÅL
kontakt os
MartinPedersen_FME_kontakt
Martin Pedersen
Administrerende direktør

Reset password

Enter your email address and we will send you a link to change your password.