
MENU KANTINE
I kantinen serveres der hver dag buffet med en varm eller kold ret, salat og pålæg samt brød. Desuden er der frisk frugt og koldt vand med og uden brus.
uge 19
Mandag d. 5/5
One pot thaisuppe med grisetern
Tirsdag d. 6/5
Paella med kylling og chorizo
Onsdag d. 7/5
Pita med oksekød
Torsdag d. 8/5
Boller i karry
Fredag d. 9/5
Hvad kokken finder på (for at mindske madspild :))
uge 20
Mandag d. 12/5
Kylling med kartofler og paprikasauce
Tirsdag d. 13/5
Græske frikadeller med tzatziki og græske kartofler
Onsdag d. 14/5
Chili con carne med ris
Torsdag d. 15/5
Fiskefrikadeller med persillesovs og kartofler
Fredag d. 16/5
Hvad kokken finder på (for at mindske madspild :))
uge 21
Mandag d. 19/5
Pasta med kødsovs
Tirsdag d. 20/5
Herregårdsbøf med bearnaise
Onsdag d. 21/5
Butter chicken med ris
Torsdag d. 22/5
Marineret svinekam med kartofler
Fredag d. 23/5
Hvad kokken finder på (for at mindske madspild :))
uge 22
Menuen simrer
FROKOSTBESTILLINGER i kattegat silo
Prisen er 60 kr. inkl. moms (lejers egne medarbejdere). Gæster koster 90 kr. inkl. moms. Og det vil blive faktureret til hvert firma den 1. i måneden. Bestil senest fredag kl. 12 for den kommende uge.
Vi håber I vil benytte jer af vores tilbud.
Har I spørgsmål kan de rettes til Alina Holmberg Jørgensen, Holmbergs Køkken på telefon: 42 80 79 57 – eller mail: Bestilling@holmbergskokken.dk
FROKOSTBESTILLINGER på dokøen
Frokostordning på DOKØEN leveres af Holmbergs Køkken.
Bestilling sendes på mail til Mads Holmberg på mail: mads@holmbergskokken.dk
Bestil senest fredag kl. 12 for den kommende uge.
Frokost faktureres til hvert firma den 1. i måneden.
Har I spørgsmål kan de rettes til Mads Holmberg: 42 57 68 57 – eller mail: mads@holmbergskokken.dk