
MENU KANTINE
I kantinen serveres der hver dag buffet med en varm eller kold ret, salat og pålæg samt brød. Desuden er der frisk frugt og koldt vand med og uden brus.
uge 13
Mandag d. 24/3
Kylling med kartofler, syltede agurker og brun sovs
Tirsdag d. 25/3
Chili con carne med ris
Onsdag d. 26/3
Dagens fisk
Torsdag d. 27/3
Forloren hare med kartofler, rødkål og sovs
Fredag d. 28/3
Hvad kokken finder på (for at mindske madspild :))
uge 14
Mandag d. 31/3
Kylling i cremet paprikasauce med ris
Tirsdag d. 1/4
Pita med tun og kylling
Onsdag d. 2/4
Tærter med skinke og broccoli
Torsdag d. 3/4
Schnitzler med kartofler og svampesauce
Fredag d. 4/4
Hvad kokken finder på (for at mindske madspild :))
uge 15
Mandag d. 7/4
Sennepskylling med ris
Tirsdag d. 8/4
Fyldt mørbrad med pastasalat
Onsdag d. 9/4
Tacos med pulled chicken og salsa
Torsdag d. 10/4
Bøf Lindstrøm
Fredag d. 11/4
Hvad kokken finder på (for at mindske madspild :))
uge 16
Menuen simrer
FROKOSTBESTILLINGER i kattegat silo
Prisen er 60 kr. inkl. moms (lejers egne medarbejdere). Gæster koster 90 kr. inkl. moms. Og det vil blive faktureret til hvert firma den 1. i måneden. Bestil senest fredag kl. 12 for den kommende uge.
Vi håber I vil benytte jer af vores tilbud.
Har I spørgsmål kan de rettes til Alina Holmberg Jørgensen, Holmbergs Køkken på telefon: 42 80 79 57 – eller mail: Bestilling@holmbergskokken.dk
FROKOSTBESTILLINGER på dokøen
Frokostordning på DOKØEN leveres af Holmbergs Køkken.
Bestilling sendes på mail til Mads Holmberg på mail: mads@holmbergskokken.dk
Bestil senest fredag kl. 12 for den kommende uge.
Frokost faktureres til hvert firma den 1. i måneden.
Har I spørgsmål kan de rettes til Mads Holmberg: 42 57 68 57 – eller mail: mads@holmbergskokken.dk