MENU KANTINE
I kantinen serveres der hver dag buffet med en varm eller kold ret, salat og pålæg samt brød. Desuden er der frisk frugt og koldt vand med og uden brus.
uge 12
Mandag d. 18/3
Fiskefrikadeller med persillesovs og kartofler
Tirsdag d. 19/3
Musaka
Onsdag d. 20/3
Gullasch med ris
Torsdag d. 21/3
Herregårdsbøf med bearnaise og stegte kartofler
Fredag d. 22/3
Hvad kokken finder på (for at mindske madspild :))
uge 13
Mandag d. 25/3
Herregårdsbøf med bearnaise og stegte kartofler
Tirsdag d. 26/3
Nakkekotelet, skysovs og kartofler
Onsdag d. 27/3
Chicken Masala med ris
Torsdag d. 28/3
Lukket (Påske)
Fredag d. 29/3
Lukket (Påske)
uge 14
Mandag d. 1/4
Lukket (Påske)
Tirsdag d. 2/4
Klar suppe med kød og melboller
Onsdag d. 3/4
Kyllingeburger med salsa og stegte kartofler
Torsdag d. 4/4
Kylling i karry med nudler
Fredag d. 5/4
Hvad kokken finder på (for at mindske madspild :))
uge 15
Menuen står og simrer …
FROKOSTBESTILLINGER i kattegat silo
Prisen er 60 kr. inkl. moms (lejers egne medarbejdere). Gæster koster 90 kr. inkl. moms. Og det vil blive faktureret til hvert firma den 1. i måneden. Bestil senest fredag kl. 12 for den kommende uge.
Vi håber I vil benytte jer af vores tilbud.
Har I spørgsmål kan de rettes til Alina Holmberg Jørgensen, Holmbergs Køkken på telefon: 42 80 79 57 – eller mail: Bestilling@holmbergskokken.dk
FROKOSTBESTILLINGER på dokøen
Frokostordning på DOKØEN leveres af Holmbergs Køkken.
Bestilling sendes på mail til Mads Holmberg på mail: mads@holmbergskokken.dk
Bestil senest fredag kl. 12 for den kommende uge.
Frokost faktureres til hvert firma den 1. i måneden.
Har I spørgsmål kan de rettes til Mads Holmberg: 42 57 68 57 – eller mail: mads@holmbergskokken.dk