Scroll Top
Kattegat Silo, Silovej 8, 9900 Frederikshavn

Nyt fra FME

Følg med i hvad der sker hos FME
Clear Filters

Pr. 1 april flytter Holmbergs Køkken ind på 9. etage i Kattegat Siloen. Indehaver og kok Mads Holmberg ser frem til at videreudvikle sin cateringvirksomhed i nye lokaler.

Har du brug for, at idéerne sprudler, og du kommer i mål med at lukke din næste forretningsaftale? Så er det med at finde byens bedste bord! Til formålet lancerer FME et nyt frokostmøde-koncept, hvor erhvervsparken udnytter Selskabsrestaurant Himmelhavs kokketeam og restaurantens unikke rammer og beliggenhed på øverste etage i Kattegat Siloen i Frederikshavn.

Enogtyve ’Onsdage på Toppen’ med fyldte borde. Der er stor tilfredshed hos Selskabsrestaurant Himmelhav med modtagelsen af restaurantens All Inclusive madkoncept, som blev introduceret i maj 2021. Nu er der åbnet for bordbestillinger i 2022.

Nordjyske inviterer til en ny slags vælgermøde: Det Omvendte Vælgermøde

Coronaen fik Louise og Jens Fuglsang til at træffe en stor beslutning: De ville tilbage til rødderne og familien. Men der er stadig store ekspansionsplaner for firmaet Zignifikant, der for Jens Fuglsang begyndte som et fritidsprojekt i studietiden og udviklede sig til et erhvervseventyr. 1. oktober åbnede de afdeling i Kattegat Silo i Frederikshavn.

FME’s kokke Ditte og Flemming arbejder i dagligdagen med at mindske madspild, men de kan ikke udrydde madspildet fuldt ud uden jeres hjælp. Derfor skal vi være … SAMMEN MOD MADSPILD – Red lækkert overskudsmad fra din kantine.

Vores ejendomsservicetekniker på DOKØEN, Anders Christiansen, har efter 6 år på området besluttet sig for at uddanne sig yderligere til energiteknolog. I stedet for Anders har vi ansat Jan Kejser, som tidligere har fungeret som afløser for Anders. Jan Kejser skal i samarbejde med ejendomsservicetekniker Anders Kristensen fra Kattegat Silo servicere DOKØEN’s lejere.

– Det er nærmest allerede blevet vores fedeste kontor med de faciliteter, der er i siloen. Der er en fantastisk kantine med sund mad, og både Kenneth og Patrick går meget op i sundhed og velvære, så nu træner de også sammen i siloens fitnesscenter. De har altså fundet et fælles kollegialt projekt uden for arbejdspladsen, siger Marie Bianca Lilholt, teamchef og kommerciel ansvarlig i Notora.

Reset password

Enter your email address and we will send you a link to change your password.