Scroll Top
Kattegat Silo, Silovej 8, 9900 Frederikshavn

Holmbergs Køkken flytter ind i Kattegat Silo

Holmbergs Køkken lejer sig ind på 9. etage i Kattegat Siloen pr. 1 april 2023.

Pr. 1 april flytter Holmbergs Køkken ind på 9. etage i Kattegat Siloen. Indehaver og kok Mads Holmberg ser frem til at videreudvikle sin cateringvirksomhed i nye lokaler.

For 14 dage siden meddelte FME-direktør Martin Pedersen, at FME ikke ønskede at fortsætte driften af selskabsrestaurant Himmelhav i Kattegat Silo. I dag – 14 dage senere er der en ny lejer på plads i lokalerne med den fantastiske udsigt.

Den nye lejer af både restaurant og køkken bliver Mads Holmberg, som i dag driver Holmbergs Køkken, og som længe har haft en drøm om at drive et madhus med selskabsrestaurant og mad ud af huset.

– Vi laver ærlig mad til fornuftige priser, hvor vi satser på kvalitet og gode råvarer, siger Mads Holmberg.

Beliggenheden på 9. etage i Kattegat Siloen er ideel, understreger han. Frederikshavnerne har for alvor opdaget de flotte lokaler med den fantastiske udsigt, og fra 1. april er han klar til at tage imod selskabsgæster og cateringkunder i Siloen.

– Mad ud af huset er fortsat en vigtig del af forretningskonceptet i Holmbergs Køkken, men som noget nyt for os, får vi mulighed for at udleje selskabslokale i Siloen, hvor man for eksempel kan holde konfirmationer, bryllupper og andre private fester eller firmaarrangementer.  Her er timingen med åbning den 1. april ret god, da forårets og sommerens fester er lige om hjørnet, fortæller Mads Holmberg.

– Menuerne er varieret. Vi laver alt lige fra smørrebrød og tapas til store festbuffeter.

– Jeg får også mulighed for at lave forskellige events, temaaftener og sjove begivenheder. Og der bliver helt sikkert nogle anledninger til at holde åbent om sommeren, hvor vi for eksempel kan servere en omgang “social dining” i restauranten eller måske tapas og drinks på tagterrassen.

Med 19 års erfaring som kok og 6 års erfaring som iværksætter i madbranchen er Mads Holmberg ikke et sekund i tvivl om, at der fortsat skal satses på kvalitet, gode råvarer og konkurrencedygtige priser. Holmbergs Køkken skal ikke være et elitært og dyrt madhus, men derimod en jordnær og hyggelig selskabsrestaurant og cateringkøkken, hvor maden smager godt, og er til at betale.

Udlejer og direktør i FME Martin Pedersen glæder sig over at have en ny lejer på plads på 9. etage i Siloen.

– Jeg er da enormt glad for, at vi har fået en ny lejer til både restauranten og køkkenet, siger Martin Pedersen.

– Jeg havde helt ærligt også en forventning om, at vi nok skulle få en ny lejer på plads i løbet af foråret, men at der kun skulle gå 14 dage, det er da enormt positivt.

– Mad ud af huset er fortsat en vigtig del af forretningskonceptet i Holmbergs Køkken, men som noget nyt for os, får vi mulighed for at udleje selskabslokale i Siloen, hvor man for eksempel kan holde konfirmationer, bryllupper og andre private fester eller firmaarrangementer.
Mads Holmberg, Holmbergs Køkken

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

Reset password

Enter your email address and we will send you a link to change your password.