Scroll Top
Kattegat Silo, Silovej 8, 9900 Frederikshavn

Notoras afdeling i siloen øger medarbejdertrivsel

– Det handler om medarbejdertrivsel. Vi vil gerne have, at vores medarbejdere slipper for ventetid omkring limfjordstunnellen og i stedet kan tilbringe mere tid sammen med deres familier.

Sådan forklarer ERP-virksomheden Notora – med hovedkontor i Aarhus – at den netop har åbnet en ny afdeling i Kattegat Silo i Frederikshavn med to medarbejdere, Kenneth Maysfeldt og Patrick Møller, der privat bor i Sindal og Frederikshavn.

Begge arbejdede tidligere i Notoras Aalborg-afdeling. Nu slipper de for køreturen til Aalborg. Kenneth Maysfeldt er faktisk så glad for at cykle, at han cykler på arbejde fra Sindal til Frederikshavn.

– Kontoret i Frederikshavn gør, at jeg har øget fokus på min sundhed, og hele miljøet i Kattegat Siloen emmer af en stemning, hvor fysisk velbefindende er et fokuspunkt, mener Kenneth Maysfeldt.

Sammen med Patrick Møller er han også begyndt at morgentræne i siloens fitnesscenter, Fit Club.

– Patrick og jeg har fået et godt sammenhold og fællesskab, efter vi sammen er startet op på det nye kontor i Frederikshavn. Fællesskabet og de fysiske udfoldelser giver ekstra energi til hverdagen og det kollegiale sammenhold, forklarer Kenneth Maysfeldt.

Notora har afdelinger i Aarhus, Odense, Aalborg, Roskilde og Frederikshavn. Ledelsen er ikke i tvivl om, at Frederikshavn løber med førstepladsen, når det gælder velvære.

– Vi optimerer virksomhedernes digitale arbejdsgange. Vi eliminerer manuelle arbejdsgange og reducerer papirarbejde. Man kan faktisk skære mange funktioner fra ved at digitalisere forretningsgangene
Marie Bianca Lilholt

Vores fedeste kontor

– Det er nærmest allerede blevet vores fedeste kontor med de faciliteter, der er i siloen. Der er en fantastisk kantine med sund mad, og både Kenneth og Patrick går meget op i sundhed og velvære, så nu træner de også sammen i siloens fitnesscenter. De har altså fundet et fælles kollegialt projekt uden for arbejdspladsen, siger Marie Bianca Lilholt, teamchef og kommerciel ansvarlig i Notora.

Selvom Kenneth Maysfeldt og Patrick Møllers dagligdag er rykket tættere på bopælen, er de administrativt tilknyttet kontoret i Aalborg, hvor økonomidirektør Michael Lauridsen, forsat figurerer som deres teamleder.

– Det er en fornøjelse, når ideer går op i en højere enhed. Glade og tilfredse medarbejdere, der nu kommer tættere på deres bopæl og samtidig tættere på flere af vores nordjyske kunder, er af høj prioritering i Notora. Frederikshavn og omegn er en spændende landsdel, hvor vi kan se, at der er stor vækst. Notora har en stor ambition om at ansætte flere på kontoret i nærmeste fremtid og dermed servicere vores kunder endnu bedre i lokalområdet, siger Michael Lauridsen.

Notora i Frederikshavn ansætter gerne unge, nyuddannede talenter, som har lyst til at begå sig i Microsofts verden. Det kan også være erfarne medarbejdere, som er trætte af at pendle til Aalborg på daglig basis og har et ønske om at tilbringe mere tid med deres familie.

Mange lokale kunder

Mange af Notoras store kunder er forankret i Frederikshavn og omegn. Det gælder blandt andet virksomheder som FF Skagen, Scanel og Amanda Seafoods.

Notora er eksperter i ERP-løsninger og god service. Virksomheden arbejder med visheden om, at den digitale transformation kun går én vej – fremad og i et højt tempo.

Notora sørger for, at virksomheden altid er med helt fremme i udviklingen af viden og de nyeste produkter inden for Microsoft Dynamics 365 Business Central (tidligere kendt som Navision).

– Vi optimerer virksomhedernes digitale arbejdsgange. Vi eliminerer manuelle arbejdsgange og reducerer papirarbejde. Man kan faktisk skære mange funktioner fra ved at digitalisere forretningsgangene, udtaler Marie Bianca Lilholt.

– Det gælder ikke mindst i virksomheder med afdelinger i flere byer. Her er det vigtigt, at man kan dele data og viden i ét fælles system, siger PR- og kommunikationskonsulent Mathias Pedersen.

I forbindelse med åbningen af Notoras nye kontor i Frederikshavn vil der blive holdt en åbningsreception fredag 20. august, hvor alle er velkomne.

Læs mere om Notora her …

Kontakt Martin Pedersen hvis din virksomhed også vil åbne afdeling i Frederikshavn.

MAGASINET Kontorhotel, FME, Kattegat Silo

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

Reset password

Enter your email address and we will send you a link to change your password.