Scroll Top
Kattegat Silo, Silovej 8, 9900 Frederikshavn

Sammen mod madspild

Hos FME er vi startet på en bæredygtighedsrejse med øget fokus på initiativer, der kan være med til at mindske vores klima-aftryk. Derfor sætter vi gang i et nyt projekt: ”SAMMEN MOD MADSPILD – Red lækkert overskudsmad fra din kantine”.

Vores kokke Ditte og Flemming arbejder i dagligdagen med at mindske madspild, men de kan ikke udrydde madspildet fuldt ud uden jeres hjælp.
Samtidig har vi fuld fokus på at tilbyde jer – vores lejere – et højt serviceniveau – som kan lette hverdagen.

Generelt er udfordringen i dag at en tredjedel af verdens mad ender som madspild. Det er en vigtig agenda, hvor vi alle kan være med til at gøre en forskel.

Desuden er madspild en mærkesag som trænger sig på, og hvor vi med det samme kan gøre en konkret og synlig forskel.
Vi har valgt at bruge Too Good To Go App’en, fordi det er en velkendt platform, som mange af jer måske allerede kender. Vi håber desuden den vil have større gennemslagskraft og være med til at fremme den bæredygtige adfærd.
Med Too Good To Go platformen får vi målbare og konkrete data, så vi kan følge arbejdet med at begrænse madspildet i Himmelhav.

Sådan redder du et måltid:
  •  Det koster 35,- at redde et måltid.
  • Du skal bruge Too Good To Go App’en, når du vil bestille et måltid. App’en downloades til din SmartPhone via App Store (iPhone/iPad) eller Google Play (Android). Vend arket og se hvordan du downloader Too Good To Go App’en og kommer igang med at bekæmpe madspild
  • For de 35,- får du en lækker lykkepose til 1 person med dagens ret fra Himmelhavs kantine. Nogle dage har vi Sandwich i overskud. De kan reddes for 25,- kr. pr. stk.
  • Du kan købe lige så mange lykkeposer, som der er tilgængelig i App’en.
  • Indholdet af lykkeposerne varierer fra dag til dag.

Klik på knappen herunder og rekvirér en rabatkode til Too Good To Go App’en

Bemærk. Tilbuddet gælder kun for lejere og lejeres ansatte i Kattegat Siloen.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

Reset password

Enter your email address and we will send you a link to change your password.