Scroll Top
Kattegat Silo, Silovej 8, 9900 Frederikshavn

Om FME

FME skaber rum til udvikling
FIND LEDIGE ERHVERVSLOKALER
MØDE- OG KONFERENCELOKALER
sE ALLE VORES SERVICES
udlejning af erhvervslokaler
fme skaber rum til udvikling

Rum, der indbyder til flyvske og vidtløftige ideer. Vi tilbyder erhvervslivet rammer og faciliteter, der danner grobund for skabertrang og idérigdom. Omgivelser, der giver næring til initiativ og innovation og fungerer som katalysator for bæredygtig og langsigtet udvikling.

Udlejning af erhvervslokaler:
Vores kerneydelse er udlejning af kontorlokaler på det tidligere værftsområde i Frederikshavn, ca. 50.000 m bygninger og øvrige faciliteter. Vores bygninger, lokaler og faciliteter er meget forskelligartede, og derfor kan vi dække stort set ethvert behov: fra kontor- konference- og undervisningsfaciliteter til værksted, produktion og lagervirksomhed. Størrelsen varierer fra 20 til 2.000 m.

LEJEMÅL
TIL ALLE FORMÅL

FME udlejer erhvervslejemål. Vores fleksible lejemål finder du i Kattegat Silo og på DOKØEN, Havnepladsen 12 i Frederikshavn.

fleksible
lejemål
MAGASINET & KATTEGAT KONTORHOTEL
MAGASINET
KONTORHOTEL

Bliv en del af et innovativt kontormiljø, med andre dynamiske lejere, når vi åbner MAGASINET Kontorhotel på 1. sal i Kattegat Silo. 1100 m2 nyindrettet kontorlandskab med både enkeltmandskontorer og Open Office kontorpladser. Hele tanken bag MAGASINET er ”Rum til udvikling”. Udvikling af din virksomhed og dit netværk.

KATTEGAT
KONTORHOTEL

Kontorhotellets mange fællesfaciliteter og serviceydelser bidrager til, at virksomhederne her altid fremstår kompetente og professionelle – uanset størrelse og forretningsomfang. De velindrettede mødelokaler står til fri afbenyttelse til møder med kunder og samarbejdspartnere.Som lejer hos FME bliver en del af et fællesskab. I kraft af de andre lejere, får man “kolleger”, sparringspartnere, mentorer og på sigt sikkert også samarbejdspartnere og kunder. Lejerne indgår desuden i et stærkt, værdifuldt og inspirerende netværk af iværksættere og virksomhedsejere, der understøtter de nye virksomheders levedygtighed.

flexkontor – vores mest fleksible kontorløsning
lejemål på dagsbasis: 249 kr./dag eller 1.499 kr./måned

Fuldt møbleret kontorplads til leje på dagsbasis i MAGASINET Kontorhotel, Kattegat Silo.
FlexKontor i Kattegat Silo er til dig eller virksomheden, der har brug en kontorplads i en dag, en uge eller længere tid. Kontorerne udlejes med alt inkluderet – højhastigheds internet, kontormøbler, printer og forbrug – du skal bare dukke op og begynde at arbejde.

FME I TAL
Vi tilbyder erhvervslivet rammer og faciliteter
0
Udlejede kvadratmeter
0
Ledige kvadratmeter
0
Medarbejdere
0
Glade lejere
KATTEGAT SILO & DOKØEN
LEDIGE LEJEMÅL
Clear Filters
‍‍‍6m² FlexKontor – Fleksibelt kontor – Fleksible betingelser
‍‍‍6m² FlexKontor – Fleksibelt kontor – Fleksible betingelser

(flexkontor 01) Kontor udlejes på dagsbasis. 6 m² fuldt møbleret fleksibel kontorplads – FlexKontor – i MAGASINET Kontorhotel, Kattegat Silo

‍10m² KATTEGAT SILO – MAGASINET – Open Office
‍10m² KATTEGAT SILO – MAGASINET – Open Office

(lokale nr. 1A-O1) Dejligt lyst lejemål på 10 kvm beliggende i MAGASINET Kontorhotel på etage 1A i Kattegat Siloen i Frederikshavn. Lejemålet er en all inclusive kontorhotel-plads til iværksætteren.

‍10m² KATTEGAT SILO – KATTEGAT Kontorhotel – Open Office
‍10m² KATTEGAT SILO – KATTEGAT Kontorhotel – Open Office

Dejligt lyst lejemål på 10 kvm beliggende i KATTEGAT Kontorhotel på 2. etage i Kattegat Siloen i Frederikshavn. Lejemålet er en all inclusive kontorhotel-plads til iværksætteren.

‍‍10m² KATTEGAT SILO – MAGASINET – Open Office
‍‍10m² KATTEGAT SILO – MAGASINET – Open Office

(lokale nr. 1A-O10) Dejligt lyst lejemål på 10 kvm beliggende i MAGASINET Kontorhotel på etage 1A i Kattegat Siloen i Frederikshavn. Lejemålet er en all inclusive kontorhotel-plads til iværksætteren.

‍‍‍10m² KATTEGAT SILO – MAGASINET – Open Office
‍‍‍10m² KATTEGAT SILO – MAGASINET – Open Office

(lokale nr. 1A-O11) Dejligt lyst lejemål på 10 kvm beliggende i MAGASINET Kontorhotel på etage 1A i Kattegat Siloen i Frederikshavn. Lejemålet er en all inclusive kontorhotel-plads til iværksætteren.

‍‍‍‍10m² KATTEGAT SILO – MAGASINET – Open Office
‍‍‍‍10m² KATTEGAT SILO – MAGASINET – Open Office

(lokale nr. 1A-O5) Dejligt lyst lejemål på 10 kvm beliggende i MAGASINET Kontorhotel på etage 1A i Kattegat Siloen i Frederikshavn. Lejemålet er en all inclusive kontorhotel-plads til iværksætteren.

‍‍20m² DOKØEN – Bygning 21
‍‍20m² DOKØEN – Bygning 21

(21.3.16) Dejligt lyst lejemål på 20 m2 beliggende på 3. sal i bygning 21, Havnepladsen 12 i Frederikshavn.

‍‍‍21m² DOKØEN – Kontor til leje – Bygning 10
‍‍‍21m² DOKØEN – Kontor til leje – Bygning 10

(lokale nr. 10.3.03A) Dejligt lyst kontor til leje på 21 m2 beliggende på 3. sal i bygning 10, Havnepladsen 12 i Frederikshavn.

Reset password

Enter your email address and we will send you a link to change your password.