Kattegat Silo, Silovej 8, 9900 Frederikshavn

1000m² DOKØEN – Bygning 20

Lejepris: 350 kr. pr. kvm.
BELIGGENHED
Havnepladsen 12
Bygning 20, 1. sal
9900 Frederikshavn
Type

Lager

STØRRELSE
1.000 m²
lejepris
Lejepris: 350 kr./kvm.
PLANTEGNING

STORT lagerlokale PÅ 1.000 M² til leje PÅ DOKØEN inkl. kontorplads

Har din virksomhed brug for ny og forbedret lagerplads, hvor der er tilhørende kontorfaciliteter, så kan du med fordel benytte dig af vores lagerhotel ink. kontorplads.

Hos FME – Frederikshavn maritime Erhvervspark – tilbyder vi erhvervsdrivende mulighed for udlejning af lagerlokaler, der er fordelt på Kattegat Siloen og Dokøen. Med andre ord har vi dit næste storlagerlokale til leje midt i Frederikshavns historiske havnemiljø. 

Lagerhotel

Lej stort lager hos os, og du får 1.000 m2 lagerlokale og yderligere 150 m2kontor på Dokøen. Lejemålet er delt i tre lagerlokaler, et kontorlokale, et chefkontor eller mødelokale, der desuden er nyistandsat. Lokalerne er beliggende på 1.sal i bygning 20 – Havnepladsen 12.

Foruden de tre store lagerlokaler og nyistandsatte kontorfaciliteter er der yderligere vareelevator inkluderet i lejemålet. I kælderen er der fælles kantine og mødelokaler til rådighed. Med andre ord har vores lagerhotel et stort antal kvadratmeter, gode faciliteter til administrative og kommunikative arbejdsopgaver og mulighed for tilkøb af yderligere faciliteter. 

Frederikshavn Maritime Erhvervspark udlejer lokaler og bygninger til erhvervsformål. Vi har over 50.000 m² bygninger og andre værftsfaciliteter på det tidligere Danyard-område på havnen i Frederikshavn – fordelt på Kattegat siloen og Dokøen.

Vores bygninger, lokaler og faciliteter er meget forskelligartede, og derfor kan vi dække stort set ethvert behov: fra kontor-, konference- og undervisningsfaciliteter til værksted, produktion og lagervirksomhed.

 • Adgang til fælles kantine
 • Adgang til mødelokaler
 • Gæsteparkering
 • Firmaskilt
 • Central placering
 • Nem adgang fra E45
 • Tæt på færgehavn
 • Tæt på busstation og banegård
 • Mulighed for tilkøb af fitness-medlemskab
 • Mulighed for leje af kontormøbler
 • Mulighed for tilkøb af FME Erhvervsservice
 • Mulighed for tilkøb af Frokostordning

Udlejning af lagerlokaler og kontorlokaler 

Vi udlejer et væld af lokaler og bygninger til erhvervsformål, og vi har desuden 50.000m2bygninger og andre værftfaciliteter på det tidligere Danyard- område på havnen i Frederikshavn – fordelt på Kattegat Siloen og Dokøen.

Lej stort lager eller kontorlokaler hos os, og bliv nabo til et inspirerende og historisk maritimt miljø, hvori der befinder sig virksomheder såsom Scanel, VMS Vestergaard Marine, Niras, Orskov, Premator og mange andre attraktive virksomheder. 

Vi sætter en dyd i at tilbyde erhvervsdrivende de omgivelser og lokaler, de har behov for, hvorfor vores bygninger, lokaler og faciliteter er meget forskelligartede. Af denne grund tilbyder vi både kontorlokaler på dagsbasis eller længerevarende perioder, konference- og undervisningsfaciliteter til produktion og værksted. 

martin pedersen
Martin Pedersen
Administrerende direktør
rum til udvikling
Vi tilbyder erhvervslivet rammer og faciliteter, der danner grobund for skabertrang og idérigdom
central placering
Kort afstand til E45, færgehavn, banegård, busstation og Frederikshavn midtby
lyse lokaler
Lejemål til virksomheden der ønsker et firmadomicil med stort lager centralt placeret i Frederikshavn
LEJEVILKÅR

Depositum: 6 mdr.
Opsigelse: 6 mdr.
Øvrige lejevilkår: Klik her

ØVRIGE LEDIGE LEJEMÅL
kontakt os