Scroll Top
Kattegat Silo, Silovej 8, 9900 Frederikshavn
selskabsrestaurant himmelhav er lukket

Himmelhav er lukket pr. 31. marts 2023.

Har du spørgsmål vedr. Selskabsrestaurant Himmelhav, kan du sende en mail til: info@fme.dk

Venlig hilsen

Martin Pedersen

Frederikshavn Maritime Erhvervspark A/S

RUM TIL LIVETS FESTER …
De smukke lokaler på toppen af Kattegat siloen indbyder til fest. Team Himmelhav er altid behjælpelig med planlægningen af jeres næste fest. Himmelhav driver til dagligt kantinen for Kattegat Siloens mange lejere. Der serveres desuden frokostbuffet til husets ca. 2.500 årlige møde- og konferencedeltagere. Himmelhav drives af FME og ansvarlig køkkenchef er Flemming Vinther Jensen.
Kontakt os allerede i dag for at høre, hvordan vi kan gøre dit næste arrangement helt perfekt. Når kun det bedste er godt nok – vi glæder os til at høre fra jer.
  • Bryllup, barnedåb, konfirmation, fødselsdag, begravelse … alle livets fester.
  • Reception, jubilæum, personalefest, julefrokost, vinsmagning … alle firmabegivenheder
  • Vi er klar til at hjælpe med at afholde jeres næste arrangement
mad med kærlighed & kogekunst
Vi tilpasser vores menuer efter årstiden, og vi bestræber os altid på at nytænke og inspirere med valget menu.
Hos Himmelhav – Kærlighed og Kogekunst, sætter vi en stor ære i at sætte rammerne for livets store begivenheder. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten og vores kokke bestræber sig på at forny og inspirere med hver eneste menu – så alle sanser tilfredsstilles.
VORES SMUKKE LOKALER
Selskabsrestaurant Himmelhav har to smukke lokaler – begge med en enestående udsigt Byens bedste udsigt, hvis vi selv skal sige det.
Restauranten hos Himmelhav er et lokale, som indbyder til fest og hygge. I den ene ende af lokalet er der en bar med mulighed for der tilhørende dansegulv. I den anden ende af lokalet, er der indrettet en hyggekrog, hvor man har mulighed for at nyde festen i ro og mag, evt. for en lille dansepause. Det perfekte selskabslokale for den lidt mindre fest.
Panorama er Himmelhavs festlokale. Dette smukke lokale på toppen af Kattegat silo indbyder til fest. Lokalet har panoramaudsigt over by og havn og er velegnet til store selskaber.
LAD OS INSPIRERE DIG …

Reset password

Enter your email address and we will send you a link to change your password.