Kattegat Silo, Silovej 8, 9900 Frederikshavn
selskabsrestaurant himmelhav lukker

Himmelhav lukker pr. 31. marts 2023. Frem til lukningen afvikles der stadig selskaber og Onsdage på Toppen. Sidste Onsdage på Toppen er onsdag den 29. marts.

Information til alle med GAVEKORT: Gavekort til Onsdage på Toppen skal anvendes senest den 31. marts 2023.

Har du spørgsmål vedr. Gavekort eller selskaber, kan du sende en mail til: selskab@himmelhav.dk

Venlig hilsen

Martin Pedersen

Frederikshavn Maritime Erhvervspark A/S

GAVEKORT til Onsdage på Toppen skal indløses senest den 31. marts 2023.
ONSDAGE PÅ TOPPEN

Der skal være noget at glæde sig til! Det er vores filosofi hos Selskabsrestaurant Himmelhav i Kattegat Siloen. Fra maj byder vi velkommen i restauranten med et helt nyt madkoncept: ONSDAGE PÅ TOPPEN med All Inclusive på et højt gastronomisk niveau.

Vær klar når de lyse og lune aftener vender tilbage, og bøgen springer ud. Bestil bord allerede nu og få en unik madoplevelse til ”Onsdage På Toppen”.

En hel aften med forkælelse af alle sanser.

RUM TIL LIVETS FESTER …
De smukke lokaler på toppen af Kattegat siloen indbyder til fest. Team Himmelhav er altid behjælpelig med planlægningen af jeres næste fest. Himmelhav driver til dagligt kantinen for Kattegat Siloens mange lejere. Der serveres desuden frokostbuffet til husets ca. 2.500 årlige møde- og konferencedeltagere. Himmelhav drives af FME og ansvarlig køkkenchef er Flemming Vinther Jensen.
Kontakt os allerede i dag for at høre, hvordan vi kan gøre dit næste arrangement helt perfekt. Når kun det bedste er godt nok – vi glæder os til at høre fra jer.
  • Bryllup, barnedåb, konfirmation, fødselsdag, begravelse … alle livets fester.
  • Reception, jubilæum, personalefest, julefrokost, vinsmagning … alle firmabegivenheder
  • Vi er klar til at hjælpe med at afholde jeres næste arrangement
mad med kærlighed & kogekunst
Vi tilpasser vores menuer efter årstiden, og vi bestræber os altid på at nytænke og inspirere med valget menu.
Hos Himmelhav – Kærlighed og Kogekunst, sætter vi en stor ære i at sætte rammerne for livets store begivenheder. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten og vores kokke bestræber sig på at forny og inspirere med hver eneste menu – så alle sanser tilfredsstilles.
VORES SMUKKE LOKALER
Selskabsrestaurant Himmelhav har to smukke lokaler – begge med en enestående udsigt Byens bedste udsigt, hvis vi selv skal sige det.
Restauranten hos Himmelhav er et lokale, som indbyder til fest og hygge. I den ene ende af lokalet er der en bar med mulighed for der tilhørende dansegulv. I den anden ende af lokalet, er der indrettet en hyggekrog, hvor man har mulighed for at nyde festen i ro og mag, evt. for en lille dansepause. Det perfekte selskabslokale for den lidt mindre fest.
Panorama er Himmelhavs festlokale. Dette smukke lokale på toppen af Kattegat silo indbyder til fest. Lokalet har panoramaudsigt over by og havn og er velegnet til store selskaber.
LAD OS INSPIRERE DIG …