Har du brug for, at idéerne sprudler, og du kommer i mål med at lukke din næste forretningsaftale? Så er det med at finde byens bedste bord!
Til formålet lancerer FME et nyt frokostmøde-koncept, hvor erhvervsparken udnytter Selskabsrestaurant Himmelhavs kokketeam og restaurantens unikke rammer og beliggenhed på øverste etage i Kattegat Siloen i Frederikshavn.
“Vores nye frokostmøde-koncept er til virksomheder, som skal invitere en vigtig forretningsforbindelse til frokostmøde, skal holde en forretningsfrokost med kollegaerne eller en casual business lunch ude i byen. – Og det er også til private som ønsker en anderledes frokost-oplevelse”, forklarer Martin Pedersen, adm. direktør hos FME.
”Vi har inddelt restauranten i fire områder, så man i ro og fred kan holde mødet, tænke store tanker, give hinanden håndslag på en god handel eller nyde hinandens selskab,” tilføjer han.
Til mødet kan gæsterne nyde en Himmelhav-specialitet: Luksus TAPAS-tallerken med 7 små retter. Det er Himmelhavs kokketeam, som forkæler gæsterne med årstidens friske råvarer leveret af lokale producenter og leverandører.
”Vi ved, at vores TAPAS-tallerken er meget populær”, fortæller Himmelhavs køkkenchef Flemming V. Jensen.
”Vi har tidligere solgt TAPAS som Take-Away, og det har været en kæmpe succes. Frederikshavnerne har virkelig taget vores TAPAS til sig, så det var helt oplagt, at lave en frokost-udgave, som vi kan servere til fredags-frokostmøder.
FME tilbyder frokostmøder i Himmelhav alle fredage kl. 12-15 fra fredag 21. januar.