Scroll Top
Kattegat Silo, Silovej 8, 9900 Frederikshavn

84m² Kontor på 5. etage i Kattegat Silo i Frederikshavn

Til lejeKattegat SiloKontorSilovej 8, 9900 Frederikshavn, Danmark

84m² Kontor på 5. etage i Kattegat Silo i Frederikshavn

Silovej 8, 9900 Frederikshavn, Danmark
 • Property lot_size 84
 • Property total_rooms 1
5.425 krÅrlig leje: 65.100 kr.

Del dette lejemål

Kopier

Eller del via

Information

 • Lot size, m²: 84
 • Tilføjet: Tilføjet for 10 måneder siden
 • Bygning: Kattegat Silo
 • Etage: 5. etage
 • Type: ,
 • Lokale nr.: 5.10
 • Status:
 • Antal rum: 1
 • Antal etager: 1
 • Opsigelsesperiode: 6 måneders opsigelse
 • Depositum: 3 måneders leje
 • Lejeudgift: Lejepris pr. år:

  65.100

 • Årlige fællesudgifter: 12.600 kr.
 • A conto varme/vand pr. år: 9.750 kr.
 • Kategori:

Beskrivelse

 • Beskrivelse:
  PRÆSENTABELT KONTOR PÅ 84 M² I KATTEGAT SILO MED FLOT UDSIGT

  Dejligt lyst kontor til leje i Frederikshavn. Lejemålet er på 84 m² og er beliggende på 5. etage i Kattegat Siloen. Kontorlejemålet har en fantastisk udsigt udover byen mod vest og havnen mod nord.

  Det rummelige kontorlejemål kan indrettes med op til 6 arbejdspladser, og er klar til øjeblikkelig indflytning. De vestvendte vinduer giver et flot lysindfald på kontoret, og akustiklofter sikrer et roligt og sundt indemiljø.

  Lejemålet er indrettet med lyse trægulve, som lukker lys ind og åbner rummet. Lyse gulve skaber en smuk kontrast til mørke kontormøbler. Omvendt kan det lyse gulv også skabe fine, rene linjer, hvis du indretter kontoret med lyse møbler. Sammen med vores samarbejdspartner har vi gjort det nemt at leje kontormøbler. Kontakt os og hør nærmere …

  Til kontorlejemålet hører 1 stk. P-plads med firmaskilt og en overflod af gratis parkeringspladser til gæster.

  Fra Kattegat Siloens hovedindgang er der adgang til kontoret på 5. etage via elevator. Der forefindes også indvendig og udvendig trappe.

  KONTORLEJEMÅL I KATTEGAT SILO

  I Kattegat Siloen tilbyder vi erhvervslivet kontorlejemål og faciliteter, der danner grobund for skabertrang og idérigdom. Omgivelser, der giver næring til initiativ og innovation og fungerer som katalysator for bæredygtig og langsigtet udvikling.

  Kattegat Siloens mange og fleksible kvadratmeter giver din virksomhed mulighed for at vokse eller nedskallere efter behov.

  Der er adgang til fælles kantine på 9. etage med mulighed for tilkøb af frokostordning. Siloen rummer desuden til 8 møde- og konferencelokaler – heraf to mindre mødelokaler i MAGASINET Kontorhotel – som kan benyttes frit. Se møde- og konferencelokaler her …

  I stueetagen er der fælles reception for Kattegat Siloens lejere, hvor vores administrative medarbejdere er klar til at hjælpe dig eller dine gæster.
  På 3. etage har vi indrettet et professionelt fitnesscenter ’FIT Club’, og vi tilbyder at du kan tilkøbe medlemskab til dig og dine medarbejdere på favorable vilkår. Læs mere om Fit Club her.

  Frederikshavn Maritime Erhvervspark udlejer lokaler og bygninger til erhvervsformål. Vi har over 50.000 m² bygninger og andre værftsfaciliteter på det tidligere Danyard-område på havnen i Frederikshavn – fordelt på Kattegat siloen og Dokøen.

  Vores bygninger, lokaler og faciliteter er meget forskelligartede, og derfor kan vi dække stort set ethvert behov: fra kontor-, konference- og undervisningsfaciliteter til værksted, produktion og lagervirksomhed.

  BLIV EN DEL AF ET STÆRKT NETVÆRK

  Kattegat Siloen er centralt placeret på havnen i Frederikshavn. I nærområdet findes en række maritime virksomheder som arbejder sammen i et lokalt forankret maritime netværk – Maritime Network Frederikshavn. – Netværket tæller både store og små virksomheder på og omkring havnen i Frederikshavn. Virksomhederne i netværket deler viden og ideer, skaber synlighed og arbejder sammen. Læs mere om Maritime Network Frederikshavn her …

  Kattegat Siloen huser bl.a. Erhvervshus Nord. Erhvervshus Nord er driftsorganisation for de tre erhvervsforeninger i Skagen, Frederikshavn og Sæby, der tilsammen har næsten 600 medlemmer. Erhvervshus Nord løser erhvervsopgaver for Frederikshavn Kommune, og kan blive en aktiv medspiller i din virksomheds udvikling. Læs mere om Erhvervshus Nord her …

  MartinPedersen_FME_kontakt
  Martin Pedersen
  Administrerende direktør
  LEJEVILKÅR

  Depositum: 3 mdr.Opsigelse: 6 mdr.Øvrige lejevilkår: Klik her 

  Services til vores lejere!

  Vi tilbyder en række unikke services, fællesfaciliteter, såsom fitnesscenter, frokostkantine på toppen af Siloen, bemandet reception og fri adgang til 7 møde- og konferencelokaler med plads til op til 120 deltagere. Vores eksklusive fællesarealer, faciliteter og ejendomsservice bidrager til at din virksomhed altid fremstår professionel og kompetent.

  MØDELOKALER

  Som lejer har du fri adgang til Kattegat Siloens 7 møde- og konferencelokaler. Alle mødelokaler bookes online. Det er muligt at tilkøbe forplejning.

  GRATIS PARKERING

  Det er frit for alle lejere og gæster at bruge gæsteparkeringspladser ved Kattegat Siloen. Det er desuden muligt at leje parkeringsplads med firmaskilt.

  FROKOSTKANTINE

  Alle lejere kan benytte frokostkantinen på 9. etage i Kattegat Siloen. Alle hverdage serverer Holmbergs Køkken buffet med varm eller kold ret, salat og pålæg.

  LAGERHOTEL

  Er du på jagt efter lagerplads i tilknytning til dit kontor? Så finder du nu en smart løsning i Kattegat Siloen. Vores FlexLager er ideelt til virksomheder med et begrænset lagerbehov.

  FITNESSCENTER

  Lejere i Kattegat Silo og på DOKØEN kan træne i Fit Club Kattegat Silo. Et medlemskab giver fri adgang til fitness- og vægttræningssalen alle dage fra kl. 5-22.

  LADELØSNING

  Oplad din elbil foran Kattegat Siloen. AmpGo har opstillet 3 stk. 22 kW ladestandere, der let kan betjenes via en App. AmpGo tilbyder firmaaftaler til alle lejere.

Beliggenhed

Share this property

Kopier

Eller del via

Søg lejemål

Reset password

Enter your email address and we will send you a link to change your password.