Scroll Top
Kattegat Silo, Silovej 8, 9900 Frederikshavn

82m² Kontor på 3. etage i Kattegat Silo i Frederikshavn

UdlejetKattegat SiloKontorSilovej 8, 9900 Frederikshavn, Danmark

82m² Kontor på 3. etage i Kattegat Silo i Frederikshavn

Silovej 8, 9900 Frederikshavn, Danmark
 • Property lot_size 82
 • Property total_rooms 1
5.125 krÅrlig leje: 61.500 kr.

Del dette lejemål

Kopier

Eller del via

Information

 • Lot size, m²: 82
 • Tilføjet: Tilføjet for 8 måneder siden
 • Bygning: Kattegat Silo
 • Etage: 3. etage
 • Type: ,
 • Lokale nr.: 3.01
 • Status:
 • Antal rum: 1
 • Antal etager: 1
 • Opsigelsesperiode: 6 måneders opsigelse
 • Depositum: 3 måneders leje
 • Lejeudgift: Lejepris pr. år:

  61.500

 • Årlige fællesudgifter: 12.300 kr.
 • A conto varme/vand pr. år: 6.500 kr.
 • Kategori:

Beskrivelse

 • Beskrivelse:
  LÆKKERT KONTOR PÅ 82 M² I KATTEGAT SILO MED FLOT UDSIGT

  Dejligt lyst lejemål på 82 m² beliggende på 3. etage i Kattegat Siloen, Silovej 8, 9900 Frederikshavn. Lejemålet har en fantastisk udsigt udover byen mod vest og havnen og havet mod nord.

  Til lejemålet hører 1 stk. P-plads med firmaskilt og en overflod af gratis parkeringspladser til gæster.

  I Kattegat Siloen tilbyder vi erhvervslivet kontorlejemål og faciliteter, der danner grobund for skabertrang og idérigdom. Omgivelser, der giver næring til initiativ og innovation og fungerer som katalysator for bæredygtig og langsigtet udvikling.

  Der er adgang til fælles kantine på 9. etage samt til 7 møde- og konferencelokaler – heraf to mødelokaler i MAGASINET Kontorhotel.

  I stueetagen er der fælles reception for Kattegat Siloens lejere, og vi tilbyder tilkøb af medlemskab i fitnesscentret FIT Club på etage 3A.

  Frederikshavn Maritime Erhvervspark udlejer lokaler og bygninger til erhvervsformål. Vi har over 50.000 m² bygninger og andre værftsfaciliteter på det tidligere Danyard-område på havnen i Frederikshavn – fordelt på Kattegat siloen og Dokøen.

  Vores bygninger, lokaler og faciliteter er meget forskelligartede, og derfor kan vi dække stort set ethvert behov: fra kontor-, konference- og undervisningsfaciliteter til værksted, produktion og lagervirksomhed.

  KONTORLEJEMÅL MED MASSER AF FÆLLESFACILITETER

  På etagen er der adgang til fælles servicefaciliteter, bestående af toiletter og tekøkken.
  I Kattegat Siloens stueetage er der en bemandet reception, hvor FME’s personale i åbningstiden er klar til at hjælpe og besvare spørgsmål.
  Vores tekniske afdeling består af to serviceteknikere, som kan hjælpe med tekniske forespørgsler. Og som dagligt varetager udvendig og indvendig vedligehold.
  Til kontorlejemålet hører 1 stk. P-plads med firmaskilt og på arealet foran Siloen forefindes en overflod af gratis parkeringspladser til gæster.

  KATTEGAT SILO – ERHVERVSLEJEMÅL I FREDERIKSHAVN

  I Kattegat Siloen tilbyder Frederikshavn Maritime Erhvervspark (FME) erhvervslivet kontorlejemål og faciliteter, der danner grobund for skabertrang og idérigdom. Omgivelser, der giver næring til initiativ og innovation og fungerer som katalysator for bæredygtig og langsigtet udvikling.
  Som lejer i Kattegat Silo, får du adgang til fælles kantine på 9. etage med mulighed for tilkøb af frokostordning, og derudover har du fri adgang til booking af 8 møde- og konferencelokaler – heraf to mødelokaler i MAGASINET Kontorhotel.
  På etage 3A tilbyder vi tilkøb af medlemskab i vores fitnesscenter FIT Club. Fitnesscentret er udstyret med italiensk kvalitetsudstyr, og efter træningen er der omklædnings- og badefaciliteter.

  KATTEGAT SILO OG OMRÅDET

  Kattegat Siloen var oprindeligt en kornsilo, men i 2004 blev siloen renoveret og ombygget til en moderne kontorbygning beregnet til erhvervslejemål. Siloen rummer 12.500 etagekvadratmeter, og der er 10 etager i selve siloen og 13 etager i ”tårnet”. Kontorlokalerne er velegnede til iværksættere, mindre erhvervsdrivende og større virksomheder, som har brug for kontor til leje i Nordjylland. Ejendommen er meget attraktiv, da Siloens placering tæt på motorvej E45, færgehavnen i Frederikshavn og bus- og, gør at man som virksomhed er meget tilgængelig. Samtidig er der kort afstand til Frederikshavn centrum og Frederikshavn Rådhus. Kattegat Siloen huser bl.a. Frederikshavn Erhvervsråd, Marlog og 40 andre virksomheder, så der er rig mulighed for at netværke.

  På 9. etage i Kattegat Siloen finder du et af byens populære spisesteder – Holmbergs Køkken.

  Frederikshavn Maritime Erhvervspark udlejer lokaler og bygninger til erhvervsformål. Vi har over 50.000 m² bygninger og andre værftsfaciliteter på det tidligere Danyard-område på havnen i Frederikshavn – fordelt på Kattegat siloen og Dokøen.

  Vores bygninger, lokaler og faciliteter er meget forskelligartede, og derfor kan vi dække stort set ethvert behov: fra kontor-, konference- og undervisningsfaciliteter til værksted, produktion og lagervirksomhed.

  MartinPedersen_FME_kontakt
  Martin Pedersen
  Administrerende direktør
  Joan Pedersen
  Joan Pedersen
  Regnskabschef
  LEJEVILKÅR

  Depositum: 3 mdr.Opsigelse: 6 mdr.Øvrige lejevilkår: Klik her 

  Plantegning
  Video
  LOKALE-PROSPEKT

  Services til vores lejere!

  Vi tilbyder en række unikke services, fællesfaciliteter, såsom fitnesscenter, frokostkantine på toppen af Siloen, bemandet reception og fri adgang til 7 møde- og konferencelokaler med plads til op til 120 deltagere. Vores eksklusive fællesarealer, faciliteter og ejendomsservice bidrager til at din virksomhed altid fremstår professionel og kompetent.

  MØDELOKALER

  Som lejer har du fri adgang til Kattegat Siloens 7 møde- og konferencelokaler. Alle mødelokaler bookes online. Det er muligt at tilkøbe forplejning.

  GRATIS PARKERING

  Det er frit for alle lejere og gæster at bruge gæsteparkeringspladser ved Kattegat Siloen. Det er desuden muligt at leje parkeringsplads med firmaskilt.

  FROKOSTKANTINE

  Alle lejere kan benytte frokostkantinen på 9. etage i Kattegat Siloen. Alle hverdage serverer Holmbergs Køkken buffet med varm eller kold ret, salat og pålæg.

  LAGERHOTEL

  Er du på jagt efter lagerplads i tilknytning til dit kontor? Så finder du nu en smart løsning i Kattegat Siloen. Vores FlexLager er ideelt til virksomheder med et begrænset lagerbehov.

  FITNESSCENTER

  Lejere i Kattegat Silo og på DOKØEN kan træne i Fit Club Kattegat Silo. Et medlemskab giver fri adgang til fitness- og vægttræningssalen alle dage fra kl. 5-22.

  LADELØSNING

  Oplad din elbil foran Kattegat Siloen. AmpGo har opstillet 3 stk. 22 kW ladestandere, der let kan betjenes via en App. AmpGo tilbyder firmaaftaler til alle lejere.

Beliggenhed

Share this property

Kopier

Eller del via

Søg lejemål

Reset password

Enter your email address and we will send you a link to change your password.