Scroll Top
Kattegat Silo, Silovej 8, 9900 Frederikshavn

108m² unikt kontordomicil med enestående udsigt på 12. etage i Kattegat Silo

Til lejeKattegat SiloKontorSilovej 8, 9900 Frederikshavn, Danmark

108m² unikt kontordomicil med enestående udsigt på 12. etage i Kattegat Silo

Silovej 8, 9900 Frederikshavn, Danmark
 • Property lot_size 108
 • Property total_rooms 3
11.700 kr140400

Del dette lejemål

Kopier

Eller del via

Information

 • Lot size, m²: 108
 • Tilføjet: Tilføjet for 4 uger siden
 • Bygning: Kattegat Silo
 • Etage: 12. etage
 • Type: ,
 • Lokale nr.: 12.01
 • Status:
 • Antal rum: 3
 • Antal etager: 1
 • Opsigelsesperiode: 6 måneders opsigelse
 • Depositum: 6 måneders leje
 • Lejeudgift: Lejepris pr. år:

  140.400

 • Årlige fællesudgifter: 16.200 kr.
 • A conto varme/vand pr. år: 10.000 kr.
 • Kategori:

Beskrivelse

 • Beskrivelse:
  UNIKT KONTOR TIL LEJE PÅ 108 M² PÅ 12. SAL I KATTEGAT SILOEN

  Udsøgt Kontorlejemål på 12. Etage i Kattegat Siloen i Frederikshavn – med En second-to-none Udsigt

  Vi præsenterer et enestående kontorlejemål på 108 m² beliggende på den imponerende 12. etage i Kattegat Siloen, Frederikshavn. Her har I chancen for at sikre jer et kontor med en fuldstændig enestående panoramaudsigt over byen, havnen og havet – en udsigt, der ganske enkelt er uovertruffen.

  Fantastisk lysindfald og spektakulær placering
  Kontorets vestvendte vinduespartier på vestsiden af Kattegat Siloen giver et smukt lysindfald hele dagen og skaber en lys og indbydende atmosfære. De store vinduespartier giver en betagende 270-graders udsigt, som gør arbejdsdagen til en oplevelse i sig selv.

  KONTORLEJEMÅLETS INDRETNING: Lejemålet er inddelt i 3 rum:

  • Kontorlokale (88 m²): Et dejligt lyst lokale med fantastisk udsigt. Lokalet er opdelt i 3 med glasvægge, som skaber et unikt transparent miljø.
  • Foyer/tekøkken (16 m²): En kombineret foyer og tekøkken med direkte adgang til en aflåst elevator, hvilket sikrer både komfort og sikkerhed.
  • Toilet/bad (4 m²): Toilet med badefacilitet.

  Kontorets lyse akustiklofter bidrager til et sundt og behageligt arbejdsmiljø. De hvidmalede vægge skaber et rent og lyst rum. Rummet er opdelt med glasvægge for at skabe 2-4 uforstyrrede arbejdspladser i hvert kontorlokale. For yderligere tilpasning kan kontoret opdeles efter behov, og vi kan formidle kontakt til en samarbejdspartner, som tilbyder udlejning af kontormøbler af høj kvalitet til en fornuftig pris.

  Nem og bekvem adgang
  Adgangen til dette eksklusive kontorlejemål sker via flere muligheder: elevatoren i Siloens sydlige ende, to elevatorer i Siloens foyer, eller en indvendig trappe i Siloens sydlige ende. Dette sikrer en fleksibel og bekvem tilgængelighed for alle medarbejdere og besøgende.

  Perfekt for den kræsne lejer
  Dette erhvervslokale henvender sig til den kræsne og kvalitetsbevidste lejer, som ønsker et højt serviceniveau og fleksible betingelser. Hvis du søger et kontorlejemål i Nordjylland, er dette unikke kontor i Frederikshavn uden tvivl det perfekte valg for din virksomhed.

  Grib chancen for at arbejde i et miljø, hvor hver dag byder på en spektakulær udsigt og en inspirerende atmosfære.

  KONTORLEJEMÅL MED MASSER AF FÆLLESFACILITETER

  På etagen er der adgang til fælles servicefaciliteter, bestående af toiletter og tekøkken.
  I Kattegat Siloens stueetage er der en bemandet reception, hvor FME’s personale i åbningstiden er klar til at hjælpe og besvare spørgsmål.
  Vores tekniske afdeling består af to serviceteknikere, som kan hjælpe med tekniske forespørgsler. Og som dagligt varetager udvendig og indvendig vedligehold.
  Til kontorlejemålet hører 1 stk. P-plads med firmaskilt og på arealet foran Siloen forefindes en overflod af gratis parkeringspladser til gæster.

  KATTEGAT SILO – ERHVERVSLEJEMÅL I FREDERIKSHAVN

  I Kattegat Siloen tilbyder Frederikshavn Maritime Erhvervspark (FME) erhvervslivet kontorlejemål og faciliteter, der danner grobund for skabertrang og idérigdom. Omgivelser, der giver næring til initiativ og innovation og fungerer som katalysator for bæredygtig og langsigtet udvikling.
  Som lejer i Kattegat Silo, får du adgang til fælles kantine på 9. etage med mulighed for tilkøb af frokostordning, og derudover har du fri adgang til booking af 7 møde- og konferencelokaler – heraf to mødelokaler i MAGASINET Kontorhotel.
  På etage 3A tilbyder vi tilkøb af medlemskab i vores fitnesscenter FIT Club. Fitnesscentret er udstyret med italiensk kvalitetsudstyr, og efter træningen er der omklædnings- og badefaciliteter.

  KATTEGAT SILO OG OMRÅDET

  Kattegat Siloen var oprindeligt en kornsilo, men i 2004 blev siloen renoveret og ombygget til en moderne kontorbygning beregnet til erhvervslejemål. Siloen rummer 12.500 etagekvadratmeter, og der er 10 etager i selve siloen og 13 etager i ”tårnet”. Kontorlokalerne er velegnede til iværksættere, mindre erhvervsdrivende og større virksomheder, som har brug for kontor til leje i Nordjylland. Ejendommen er meget attraktiv, da Siloens placering tæt på motorvej E45, færgehavnen i Frederikshavn og bus- og, gør at man som virksomhed er meget tilgængelig. Samtidig er der kort afstand til Frederikshavn centrum og Frederikshavn Rådhus. Kattegat Siloen huser bl.a. Frederikshavn Erhvervsråd, Marlog og 40 andre virksomheder, så der er rig mulighed for at netværke.

  Frederikshavn Maritime Erhvervspark udlejer lokaler og bygninger til erhvervsformål. Vi har over 50.000 m² bygninger og andre værftsfaciliteter på det tidligere Danyard-område på havnen i Frederikshavn – fordelt på Kattegat Siloen og Dokøen.

  Vores bygninger, lokaler og faciliteter er meget forskelligartede, og derfor kan vi dække stort set ethvert behov: fra kontor-, konference- og undervisningsfaciliteter til værksted, produktion og lagervirksomhed.

  MartinPedersen_FME_kontakt
  Martin Pedersen
  Administrerende direktør
  LEJEVILKÅR

  Depositum: 6 mdr.Opsigelse: 6 mdr.Øvrige lejevilkår: Klik her 

  Services til vores lejere!

  Vi tilbyder en række unikke services, fællesfaciliteter, såsom fitnesscenter, frokostkantine på toppen af Siloen, bemandet reception og fri adgang til 7 møde- og konferencelokaler med plads til op til 120 deltagere. Vores eksklusive fællesarealer, faciliteter og ejendomsservice bidrager til at din virksomhed altid fremstår professionel og kompetent.

  MØDELOKALER

  Som lejer har du fri adgang til Kattegat Siloens 7 møde- og konferencelokaler. Alle mødelokaler bookes online. Det er muligt at tilkøbe forplejning.

  GRATIS PARKERING

  Det er frit for alle lejere og gæster at bruge gæsteparkeringspladser ved Kattegat Siloen. Det er desuden muligt at leje parkeringsplads med firmaskilt.

  FROKOSTKANTINE

  Alle lejere kan benytte frokostkantinen på 9. etage i Kattegat Siloen. Alle hverdage serverer Holmbergs Køkken buffet med varm eller kold ret, salat og pålæg.

  LAGERHOTEL

  Er du på jagt efter lagerplads i tilknytning til dit kontor? Så finder du nu en smart løsning i Kattegat Siloen. Vores FlexLager er ideelt til virksomheder med et begrænset lagerbehov.

  FITNESSCENTER

  Lejere i Kattegat Silo og på DOKØEN kan træne i Fit Club Kattegat Silo. Et medlemskab giver fri adgang til fitness- og vægttræningssalen alle dage fra kl. 5-22.

  LADELØSNING

  Oplad din elbil foran Kattegat Siloen. AmpGo har opstillet 3 stk. 22 kW ladestandere, der let kan betjenes via en App. AmpGo tilbyder firmaaftaler til alle lejere.

Beliggenhed

Share this property

Kopier

Eller del via

Søg lejemål

Reset password

Enter your email address and we will send you a link to change your password.