Scroll Top
Kattegat Silo, Silovej 8, 9900 Frederikshavn

fællesudgifter

kattegat silo

Som lejer i Kattegat Siloen betaler du en årlig leje – hertil lægges årlige fællesudgifter:

  • Bemandet reception
  • Fri brug af møde- og konferencefaciliteter
  • Kantine (Mulighed for tilkøb af frokostordning)
  • Ejendomsservice
  • Drift af fællesarealer – herunder elevatorer
  • Fri parkering
  • Mulighed for fitness-abonnement i Fit Club til favorable priser.

Hos FME er vi specialister i udlejning af kontorlokaler i Nordjylland. Vores hovedfokus på kontorudlejning og udlejning af lagerlokaler i Frederikshavn gør os til den fortrukne udbyder af erhvervslejemål i Frederikshavn.  Vores lokaler varierer i størrelse og pris, og som lejer kan du drage fordel af vores høje service og kompromisløse kvalitet.
Vi har kontor til leje på to centrale adresser på Frederikshavn Havn: Kattegat Silo, Silovej 8 og DOKØEN, Havnepladsen 12.

Kontorer til leje i Kattegat Silo og på DOKØEN i Frederikshavn

Vi udlejer kontorlejemål i varierende størrelser op 1.000 m². I Kattegat Siloen tilbyder vi vores lejere unikke services og fællesfaciliteter, såsom fitnesscenter, frokostkantine (med mulighed for frokostordning) på øverste etage i Siloen. I vores eksklusive foyer bliver lejerne og gæster mødt med en bemandet reception og som lejer har du fri adgang til 8 møde- & konferencelokaler med plads til 150 deltagere. Vores velholdte og eksklusive fællesarealer, faciliteter og ejendomsservice bidrager til at din virksomhed altid fremstår professionel og kompetent. Se alle vores ledige kontorlokaler til leje her.

På DOKØEN har vi kontorlokaler til leje på op til 500 m². Vi tilbyder også på DOKØEN en række fællesfaciliteter for vores lejere, såsom frokostkantine, 2 mødelokaler, parkering, ejendomsservice og mulighed for medlemskab i fitnesscentret i Kattegat Silo. Se alle ledige lokaler her.

Vi udlejer også lagerlokaler og produktionsfaciliteter på DOKØEN. Vores lagerlokaler varierer i størrelse fra 20 m² til 2.000 m². De store lagerlokaler kan opdeles efter behov og i flere af lejemålene, er der direkte adgang til kontorlokaler.

Kontorhotel – All Inclusive kontorpladser i Kattegat Silo

I Kattegat Siloen udlejer vi desuden kontorpladser på vores kontorhotel. En plads på vores Kontor hotel er perfekt til iværksættere, nystartede virksomheder eller mindre firmaer, som ønsker et kontor med fleksible betingelser. Som lejer på et kontor hotel betaler du en fast månedlig leje. Vi har inkluderet alt det basale i den månedlige leje, fx: Arbejdsplads med skrivebord, kontorstol og reoler, internet, printer/kopimaskine, forbrug (el, vand og varme), rengøring, fri parkering, fri adgang til møde- og konferencelokaler etc.

FLEXKONTOR – udlejning af All Inclusive kontorplads på fleksible betingelser

Vores FlexKontor kontorplads er ideel for virksomheden eller pendleren, der ønsker et kontor til leje på dagsbasis. Er du træt at arbejde hjemme – eller er du træt af den lange pendlertur til kontoret, så er vores FlexKontor kontorlokaler lige noget for dig. Se her hvad er inkluderet i FlexKontor kontor leje.

Prøv et FlexKontor kontor til leje enten som et start-up kontor eller et såkaldt work-away kontor – fra KUN: 249 kr. pr. dag.

Kontakt os og hør mere om leje af kontorlokaler, lagerlokaler og produktionshaller.

Reset password

Enter your email address and we will send you a link to change your password.