Scroll Top

Deltag i FME's JULEKALENDER-KONKURRENCE!

Vi er ret vilde med julen! – Så derfor kan du hver dag i december vinde “søde” præmier i vores julekalender. Tilmeld dig vores nyhedsbrev herunder og deltag i julekalenderen med 24 præmier …

Bemærk! For at deltage i julekalenderen skal du være lejer eller ansat hos en lejer i Kattegat Siloen eller på DOKØEN, (Havnepladsen 12). – Fit Club-medlemmer må også deltage.

tilmeld dig her – og deltag i
JULEKONKURRENCEN!
Du kan altid afmelde dig Nyhedsbrevet. Ved tilmelding til FME/Himmelhavs nyhedsbrev giver du FME/Himmelhav tilladelse til at sende dig elektroniske nyhedsbreve med nyheder, tilbud samt invitationer til events.
ho-ho
følg med her om du har vundet i
julekalenderkonkurrencen

Konkurrencebetingelser

Udbyder af Julekalenderkonkurrencen er: Frederikshavn Maritime Erhvervspark A/S, Silovej 8, 9900 Frederikshavn

 

Hvem kan deltage

For at deltage i julekalenderen skal du være lejer eller ansat hos en lejer i Kattegat Siloen eller på DOKØEN, (Havnepladsen 12). Fit Club-medlemmer kan også deltage. Ansatte hos Frederikshavn Maritime Erhvervspark og DOKØEN kan ikke deltage.

Sådan deltager du

Udfyld navn, firmanavn, og email, så deltager du automatisk i lodtrækning om dagens præmie. Du deltager i lodtrækningen hver dag, når du er tilmeldt. Konkurrencen er ikke købsbetinget. Konkurrencen løber fra den 1. december 2022 til 24. december 2022. Forsøg på snyd og brug af falsk navn og e-mail adresse medfører udelukkelse fra konkurrencen.

Udtrækning af vindere

Hver dag trækker vi lod om en af de fede præmier, og navnet på vinderen bliver offentliggjort bag dagens låge i julekalenderen. Hvis du vinder modtager du en mail med information om gevinsten. Ved at deltage i konkurrencen accepterer du, at FME må offentliggøre dit navn og hvilket firma du arbejder for. Vinderne skal afhente deres præmie umiddelbart efter, at de har set i julekalenderen, at de har vundet. Præmien afhentes i FME’s reception i Kattegat Silo, Silovej 8, Frederikshavn. Receptionen er åben mandag til torsdag kl. 8-15:30 og fredag kl. 8-14:30.

Præmier

Der er i alt 24 præmier i konkurrencen. Vi udlodder 1 præmie pr. dag.  Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter eller andre varer.

Brug af persondata

Ved deltagelse i konkurrencen gives samtidig samtykke til registrering af navn og øvrige nødvendige kontaktoplysninger. Oplysningerne som er afgivet i forbindelse med deltagelse i konkurrencen, vil blive brugt i forbindelse konkurrencen. Derudover kan dine oplysninger bruges til at kontakte dig med henblik på markedsføring af FME’s varer og tjenesteydelser, herunder Selskabsrestaurant Himmelhav og Fit Club. Markedsføringen kan ske via e-mail. Det er altid muligt at framelde sig fremtidige henvendelser fra os. Data kan ikke bruges af tredjepart.

FME er forpligtet til beskyttelse af deltagernes privatliv.

Alle personlige data som gives ved tilmelding, opbevares sikkert. Data opbevares kun så længe, der er saglig grund hertil. Du har ret til indsigt i den data, der er registreret om dig. Henvendelse sker til Frederikshavn Maritime Erhvervspark.

Reset password

Enter your email address and we will send you a link to change your password.